e-Devlet’in iOS versiyonuna dikkat çeken özellikler eklendi

e-Devlet uygulamasının iOS versiyonu güncellenerek yeni özellikler kazandı. Devlet kurumlarının sunduğu hizmetleri akıllı telefonlara getiren uygulamanın yeni versiyonunda en dikkat çeken yenilikler Siri desteği ve karanlık mod oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 19.02.2021 17:28 GÜNCELLEME 19.02.2021 17:28 TEKNOLOJİ
e-Devlet’in iOS versiyonuna dikkat çeken özellikler eklendi
e-Devlet’in iOS versiyonuna dikkat çeken özellikler eklendi

Vatandaşların turkiye.gov.tr adresindeki hizmetleri mobil cihazlara getiren e-Devlet uygulaması büyük bir güncelleme aldı.

T.C. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından sunulan uygulamanın iOS versiyonunda önemli yenilikler yer aldı, performans iyileştirmeleri yapıldı ve hatalar giderildi.

SİRİ İLE SABIKA KAYDI SORGULAMA

e-Devlet uygulamasının arayüzü yeni bir görünüme kavuştu. Bununla birlikte uygulamaya Koyu Mod desteği eklendi. Artık karanlık ortamlarda kullanılırken göz yormayacak.

Bir başka önemli yenilik de Siri desteği olarak öne çıkıyor. iOS kullanıcıları artık sanal asistan Siri'den sabıka kaydı çıkarmasını veya diğer hizmetlerde kendilerine yardımcı olmasını isteyebilecekler.

KAYNAK : Donanımhaber, Haber7
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Kılıçarslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sri aldığı tüm veriyi direkt buluta, yani; California ABD'ye aktarır. e-devlet için yada veriler için geçmiş olsun. İnşallah bir önlemi vardır. Aski halde sıkıntı.
    Cevapla
  • Göztepeli 3 yıl önce Şikayet Et
    Biri yazmış hani veri güvenliği demekki herkezin bi korktuğu birşeyler varki (iphone)kullanıcıları korkmaya başladı inşallah bütün telefon tablet bilgisayar gibi teknoloji yi kullanarak suç işleyenleri tespit ederler suçluları elleri ile koymuş gibi bulurlar bence güzel
    Cevapla
  • Çetin 3 yıl önce Şikayet Et
    benim sabıkamdan siri ye ne
    Cevapla
  • Bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    Bugün edevletimin programına güncelleme geldi. Yarım saat önce edevlete girdim. Anasayfa karşıma bambaşka çıktı
    Cevapla
  • ERMAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Siri insallah e-devlete sızacak teknoloji geliştirmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR