Twitter’ın ücretli üyelik servisi Super Follow duyuruldu

Twitter, YouTube’un Katıl seçeneğine benzer bir özellik ile gruplar oluşturulabilecek bir yeniliği duyurdu. Twitter’ın Super Follow ismini verdiği ücretli üyelik özelliğinde kullanıcılar ek içeriklere erişebilmek için hesap sahibine ücret ödeyecek.

ABONE OL
GİRİŞ 26.02.2021 09:17 GÜNCELLEME 26.02.2021 09:31 TEKNOLOJİ
Twitter’ın ücretli üyelik servisi Super Follow duyuruldu
Twitter’ın ücretli üyelik servisi Super Follow duyuruldu

Twitter’ın bir süredir gündemde olan ücretli üyelik seçeneği bugün Super Follow ismiyle duyuruldu. Super Follows’ta kullanıcıların takipçilerinden ücret alarak onlara özel içerikler göstermesini sağlıyor. Bu özel yetkide bonus tweetler, bir topluluk grubuna erişim, haber bültenlerine abonelik veya gruplara olan desteğinizi gösteren bir rozet olabilir.

TikTok'a rakip olmak için 1.1 milyar dolar teklif etti

Facebook, Twitter ve Google CEO’ları duruşmaya çıkıyor

Twitter'dan Devlet Görevlisi etiketi

Bir ekran görüntüsünde; kullanıcının bir dizi avantaj elde etmek için ayda 4,99 ABD doları ücret aldığı gösteriliyor. Twitter, bunu içerik oluşturucuların ve yayıncıların doğrudan hayranları tarafından; ödeme almalarına olanak tanımanın bir yolu olarak görüyor.

İçerik üreticiler kazanacak

Doğrudan ödeme araçları, özellikle son yıllarda içerik oluşturucular için giderek daha önemli hale geldi. Patreon bu işte başarılı olduktan sonra Facebook, YouTube ve hatta GitHub gibi diğer platformların tümü doğrudan içerik oluşturucu ödeme özelliklerini başlattı.

Twitter’ın da kendi kazancını Super Follows üyelik ücretlerinden kesintiler ile sağlayacağı düşünülüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR