Xiaomi Mi 11 Ultra tanıtımından önce sızdırıldı! İşte Mi 11 Ultra'nın teknik özellikleri

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi Mi 11 Ultra modeli geçtiğimiz günlerde bir YouTuber tarafından paylaşılmıştı. Xiaomi Mi 11 Ultra’nın videosu hemen silinse de farklı hesaplar videoyu paylaşmaya devam etti. Mi 11 Ultra’nın özelliklerine bakılacak olursa amiral gemisi bu yıl adından çok söz ettireceğe benziyor.

ABONE OL
GİRİŞ 02.03.2021 10:04 GÜNCELLEME 02.03.2021 10:04 TEKNOLOJİ
Xiaomi Mi 11 Ultra tanıtımından önce sızdırıldı! İşte Mi 11 Ultra'nın teknik özellikleri
Xiaomi Mi 11 Ultra tanıtımından önce sızdırıldı! İşte Mi 11 Ultra'nın teknik özellikleri

Xiaomi Mi 11 Ultra, ilk olarak geçtiğimiz ay Tech Buff PH isimli YouTuber tarafından paylaşıldığında ortaya çıkmıştı. Mi 11 Ultra’nın en dikkat çeken yanı kamera kurulumu tasarımıydı. Kamera modülündeki minik ekran sıra dışı olarak karşılanmıştı.

Xiaomi Mi Talk ile Clubhouse'a rakip olacak

Redmi K40 Pro ve Redmi K40 tanıtıldı

Xiaomi Mi 11 Ultra bir Youtuber tarafından sızdırıldı

50 Megapiksel ana kamera,  48 Megapiksel ultra geniş açılı kamera, 120x dijital yakınlaştırma yapan 48 Megapiksel‘lik periskop kamera ile gelecek. Ayrıca ön tarafta, sol üst köşeye nokta şeklinde konumlandırılan kamera ise 20 Megapiksel çözünürlüğünde olacak.

Xiaomi Mi 11 Ultra teknik özellikleri

Akıllı telefon, işlemci olarak Snapdragon 888+ yonga setinden güç alacak. RAM tarafında net bir bilgi ortaya çıkmazken gelen raporlar, 16GB‘lik bir belleğin geleceğini belirtiyor.

Mi 11 Ultra’nın 6.81 inç büyüklüğündeki OLED ekranı 120 Hz yenileme hızı sunarken, parmak izi okuyucuyu da bünyesinde barındıracak. En çok merak edilen konu ise akıllı telefonun ikincil ekranının ne işe yarayacağı oldu. Konu ile ilgili henüz net bir bilgi ortaya çıkmadı.

Ancak arka tarafta kamera sensörlerinin hemen yanında konumlanan ekran, büyük ihtimalle bildirim kontrolü gibi işlevlere sahip olacak. Ek olarak, videoyu paylaşan Youtuber, akıllı telefonun IP68 sertifikasına sahip olduğunu belirtiyor. Bu da akıllı telefonun 1.5 metreye kadar suya dayanıklı olduğunu gösteriyor.

KAYNAK : shiftdelete, Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR