GeForce Now'a Türkiye güncellemesi kullanıcıların tepkisini çekti

Nvidia’nın bulut tabanlı oyun platformu GeForce NOW ülkemizde Turkcell ile anlaşarak hizmet vermeye başlamıştı. GAME+ ismiyle Türkiye’ye gelen yayın ağı bu sabah kullanıcılarına bir eposta göndererek fiyatları güncellediğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 09.03.2021 11:32 GÜNCELLEME 09.03.2021 11:32 TEKNOLOJİ
GeForce Now'a Türkiye güncellemesi kullanıcıların tepkisini çekti
GeForce Now'a Türkiye güncellemesi kullanıcıların tepkisini çekti

Game+ servisi Türkiye’deki GeForce NOW kullanıcılarına toplu bir eposta gönderdi. An itibariyle sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri olan yayın platformu, oldukça tartışmalı bir karar alarak tepkileri üzerine çekti.

Gönderilen epostaya “Türkiye’de yerel GeForce NOW hizmetini sunmak için GAME+ ile ortaklık kurduğumuzu size bildirmekten heyecan duyuyoruz,” cümlesiyle başlandı. Oyuncuların alıştığı oyun deneyiminin burada aynı şekilde devam edeceği belirtilirken, NVIDIA’nın temel donanım ve yazılımının da korunacağı ifade edildi.

“NVIDIA tarafından işletilen GeForce NOW hizmetini 3 Mayıs’a kadar kullanmaya devam edebileceksiniz,” denilen e-postada kullanıcıların tepkilerini çeken bilgiler paylaşıldı. Daha hızlı ve sorunsuz bir hizmet için Türkiye’deki kullanıcıların yurt dışından aldığı abonelik paketlerinin GAME+’a aktarılacağı açıklandı. Böylelikle gecikme sürelerinin Ankara’daki sunucular sayesinde çözülebileceğinin altı çizildi. Bunun üzerine birçok oyun tutkunu, GAME+’ı fiyatı ve aldığı bu karar yüzünden eleştirmeye başladı.

Daha önce yabancı sunuculardan GeForce NOW’a abone olan kullanıcılara para iadesi yapılıp yapılmayacağı ise şimdilik belirsiz. 3 Mayıs tarihinde bu hesaplar Türkiye’de Free pakete çevrilecekken, 3 ya da 6 aylık peşin yatırılan paraların ne olacağı henüz bilinmiyor. Ancak Turkcell’in bu kullanıcılarına özel indirimler uygulayabileceği düşünülüyor.

KAYNAK : shiftdelete, Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR