Clubhouse kurucusu Android için tarih verdi

Clubhouse uygulamasının kurucularından Paul Davidson, uygulamanın Android versiyonu hakkında önemli açıklamalarda bulundu ve tarihi paylaştı. Ayrıca davetiyeyle üye olunan Clubhouse’un bu gerekliliği de gelecek aylarda kaldırabileceği iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.03.2021 15:29 GÜNCELLEME 23.03.2021 15:29 TEKNOLOJİ
Clubhouse kurucusu Android için tarih verdi
Clubhouse kurucusu Android için tarih verdi

Clubhouse, şu an için yalnızca iOS platformunda bulunuyor. Android kullanıcılarının en azından şimdilik Clubhouse sohbetlerine bu nedenle katılamıyor.

Pazar günü haftalık Townhall etkinliğinde uygulamanın Android sürümü ile ilgili açıklamalarda bulunan Clubhouse kurucu ortağı Paul Davison, şirketin Android uygulamasını yayınlamak için çok çalıştığını, yine de Android’e gelmek için hala birkaç ay süreye ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Yaz başlamadan Android’de olacak

Clubhouse, bir Android uygulaması üzerinde çalıştığını geçtiğimiz ocak ayının sonlarında yayınlamış olduğu bir blog yazısı ile zaten paylaşmıştı. Ancak görünen o ki Android kullanıcıları, Clubhouse sohbetlerine katılabilmek için en azından ilkbaharın sonlarına kadar beklemek durumunda olacak.

Davetiye şartı kalkabilir

Paul Davison’ın sözlerindeki en önemli detaylardan biriyse Clubhouse’a yalnızca davetiyeyle katılabilme konusuydu. Davison, önümüzdeki aylarda yalnızca davetiye ile katılımı kaldırabileceklerini, uygulamayı herkese açık hale getirerek henüz Clubhouse’ta yer almayan ancak geniş bir kitlesi bulunan içerik oluşturucuları platforma çekmeyi umduklarını belirtti.

KAYNAK : webtekno, Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR