Jeff Bezos uzay biletini açık artırmaya çıkarıyor

Jeff Bezos’un şirketi Blue Origin yakında uzay turizmi için New Shephard roketini fırlatmayı planlıyor. Uzaya gitmek isteyenler bilet için müzayedede yarışacak

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2021 09:46 GÜNCELLEME 06.05.2021 09:56 TEKNOLOJİ
Jeff Bezos uzay biletini açık artırmaya çıkarıyor
Jeff Bezos uzay biletini açık artırmaya çıkarıyor

Blue Origin, 29 Nisan’da uzay turizmi roketi New Shepard için bilet satışına başlayacağını ve detayların 5 Mayıs’ta belli olacağını duyurmuştu. Şirketin bugün yaptığı açıklamada, ilk astronot ekibini 20 Temmuz’da uzaya fırlatacağını ve onlarla gidecek kişinin, müzayede ile satışa sunulan bilete en yüksek teklifi veren kişi olacağı belirtildi.

Bezos'un şirketin'den NASA'ya SpaceX itirazı

Jeff Bezos uzay turizmi için bilet satışına başlıyor

UZAY BİLETİ ÜÇ AŞAMADA SATILACAK

Blue Origin firması gerçekleşecek müzayedenin detaylarını şu şekilde açıkladı; “Müzayedenin 3 aşaması var. 5-19 Mayıs’ta kapalı çevrimiçi teklif verme, açık artırma web sitesinde gerçekleştirilecek. İstediğiniz miktarda teklif verebilirsiniz. 19 Mayıs’ta ise mühürsüz, çevrimiçi teklif verme gerçekleşecek. Teklifler görünür hale gelecek ve katılımcılar, açık artırmaya devam etmek için en yüksek teklifi aşmaya çalışacak. 12 Haziran’da ise çevrimiçi açık artırma ile gerçekleşip, sona erecek.”

Müzayededen elde edilen gelirin, Blue Origin'in kuruluşu olan Club for the Future'a bağışlanacağı bilgisini de paylaştı.

 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 2
  • Adige 2 yıl önce Şikayet Et
    Parası bol aklı kıt olanlara duyurulur.
    Cevapla
  • Erkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir bilet için 1000 Türk lirası veririm bana cam kenarı bir koltuk olsun
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR