Intel 'dünyanın en iyi oyun dizüstü bilgisayar işlemcisi'ni satışa sundu

Intel yeni Tiger Lake H işlemcilerini 'Dünyanın en iyi oyun dizüstü bilgisayarı işlemcisi' sloganıyla satışa sundu.

ABONE OL
GİRİŞ 12.05.2021 10:09 GÜNCELLEME 12.05.2021 10:09 TEKNOLOJİ
Intel 'dünyanın en iyi oyun dizüstü bilgisayar işlemcisi'ni satışa sundu
Intel 'dünyanın en iyi oyun dizüstü bilgisayar işlemcisi'ni satışa sundu

’Dünyanın En İyi Oyun Dizüstü Bilgisayarı İşlemcisi1’’ olan amiral gemisi Intel® Core™ i9-11980HK önderliğinde 11. Nesil Intel® Core™ H-serisi mobil işlemciler (kod adı "Tiger LakeH"), bugün dünya çapında piyasaya sürüldü. Intel Core i9-11980HK, 5,0 gigahertz'e (GHz) varan hızlara ulaşarak oyunculara, içerik üreticilerine ve profesyonel kullanıcılara yönelik dizüstü bilgisayarlarda en yüksek performansı sunuyor.  

Microsoft ve Intel'den kripto para saldırı önlemi

Intel yeni işlemcisi Xeon Scalable'ı tanıttı

OYUNCULAR İÇİN ÜRETİLDİ

Yeni 11. Nesil Intel Core H serisi işlemcilerle Intel, dünyanın en iyi dizüstü oyun işlemcilerini dünyanın dört bir yanındaki gamerlara sunmak için gelişmiş işlemci tasarımından ve PC oyunlarındaki derin uzmanlığından yararlanıyor. 

YÜKSEK PERFORMANS

11. Nesil Intel Core H35 serisi tarafından oluşturulmuş performans ivmesini genişleterek 10 nanometre SuperFin işlem teknolojisine dayanan 11. Nesil Intel H serisi işlemciler, 5.0GHz'e kadar çıkan tek ve çift çekirdekli turbo performans ile sekiz adede kadar çekirdek ve 16 thread içerir. Ek olarak, merkezi işlem birimi (CPU), grafik kartına bağlı yüksek hızlı GDDR6 belleğe doğrudan erişebilir, bu da oyuncuların daha düşük gecikmeyle daha yüksek kare hızları deneyimlemesini ve büyük dokuları daha hızlı yüklemesini sağlar. Mobil işlemci, 10. Nesil H serisi işlemcilere kıyasla merkezi işlem birimine toplam PCIe bant genişliğinin 2,5 katını ve diğer endüstri işlemcilerine kıyasla toplam PCIe bant genişliğinin üç katını sunar.

İÇERİK ÜRETİCİLER SORUN YAŞAMAYACAK

11. Nesil Intel Core H serisi mobil işlemciler, sınıfının en iyi bileşenleri ve bağlanabilirlik sayesinde içerik üreticilerinin ve iş profesyonellerinin görevlerini nerde olurlarsa olsun daha hızlı yürütmelerini sağlar 3. Bütün dizüstü bilgisayarlar için bir ilk olan 20 şeritli PCIe Gen 4 sunan işlemci, 4k HDR/Dolby Vision video akışı, hızlı depolama ile zengin yapılandırmalar, yüksek performans ve kapasite için hibrit Intel® Optane™, 6GHz Intel® Killer™ Wi-Fi 6E (Gig +) desteği ve daha hızlı bağlantılar için saniyede 40 gigabayta (GB) kadar ulaşan Thunderbolt™ 4 sunar. 

 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 1
  • Badi 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne olacak çocuklar daha çok oyun oynasin zaten evdeler
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR