Instagram'a beklenen özellik sonunda geliyor

Instagram’ın kullanıcılar tarafından uzun zamandır beklenen özelliği sonunda test edilmeye başlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.05.2021 13:42 GÜNCELLEME 15.05.2021 13:42 TEKNOLOJİ
Instagram'a beklenen özellik sonunda geliyor
Instagram'a beklenen özellik sonunda geliyor

Instagram uzun yıllardır kullanıcılarına masaüstünden uygulamaya erişim imkanı sağlıyor. Ancak bu uygulama beraberinde bazı kısıtlamalar da getirmişti. Önceleri tarayıcı üzerinden yalnızca akışta dolaşmamıza izin veren Instagram, yavaş yavaş mesajlaşma gibi bazı özellikleri de eklemeye başladı. Ancak yeni bir gönderi paylaşmak için eğer Facebook'un 'İçerik Stüdyosu' hizmetini kullanmıyorsanız hâlâ mobil uygulamaya gitmeniz gerekiyor.

İnstagram skandal tavrından geri döndü! Paylaşım geri yüklendi

Milyonlarca iPhone'u etkileyen Instagram paylaşımı

Instagram'ın bu gidişatı sonlandıracağı ve tarayıcıda instagram.com üzerinden paylaşım yapmaya olanak sağlayacağı söyleniyordu. Ortaya çıkan bazı yeni ekran görüntüleri ise test edilmeye başlanan bu özelliğin nasıl görüneceğini gösterdi.

Bir Twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan ekran görüntüleri, özelliğin tıpkı mobil uygulamada olduğu gibi, benzer adımlarla fotoğraf paylaşma olanağı sunacağını gösteriyor. Bilgisayardan bir görüntü seçip yükleyip, ardından kırpma, filtre ekleme gibi işlemleri de gerçekleştirmemize olanak sağlayan özelliğin ne zaman tüm kullanıcıların beğenisine sunulacağı ise bilinmiyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR