Clubhouse’un Android’e geleceği tarih resmen açıklandı

Clubhouse ilk olarak yalnızca iPhone’lar için kullanıma sunulmuştu. Clubhouse geliştiricileri uygulamanın Android’e geleceği tarihi açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.05.2021 10:56 GÜNCELLEME 17.05.2021 10:56 TEKNOLOJİ
Clubhouse’un Android’e geleceği tarih resmen açıklandı
Clubhouse’un Android’e geleceği tarih resmen açıklandı

Clubhouse’un resmi Twitter hesabından yapılan duyuruya göre uygulama Android kullanıcılarına kademeli şekilde dağıtılacak. Salı günü platform öncelikli olarak Japonya, Brezilya ve Rusya‘da erişime açılacak. Cuma günü öğleden önce Nijerya ve Hindistan‘a gelecek. Öğleden sonra ise dünya çapında tamamen erişilebilir olacak.

Clubhouse'un yeni logosundaki sanatçı kim?

Yani 21 Mayıs Cuma günü itibariyle Clubhouse Android uygulaması ile Türkiye’de erişime sunulacak.

Android versiyonuyla geçtiğimiz hafta ilk beta yayınına başlayan Clubhouse ABD, Yeni Zelanda, Kanada, Avustralya ve Birleşik Krallık‘ta piyasaya çıktı. Buradan alınan bilgilere göre uygulama halen daha davetiye ile kullanıcılara hizmet veriyor. Ayrıca kullanıcılar iOS sürümüne göre daha az özellikten yararlanabiliyor.

Clubhouse’un Android’de kısıtladığı özellikler arasında bir kullanıcıların bir konuyu takip etmesi, oda oluşturması veya yönetmesi, sosyal medya hesaplarını bağlaması ve kullanıcı adlarını değiştirmesi gibi fonksiyonlar yer alıyor.

KAYNAK : shiftdelete, Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR