Samsung akıllı telefonlara soğuk cüzdan desteği

Samsung akıllı telefonlar için kripto para saklamaya yönelik bir güncelleme ortaya çıktı. Samsung akıllı telefonlara soğuk cüzdan desteği geliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 17.05.2021 13:12 GÜNCELLEME 17.05.2021 13:18 TEKNOLOJİ
Samsung akıllı telefonlara soğuk cüzdan desteği
Samsung akıllı telefonlara soğuk cüzdan desteği

Kripto para dünyası özellikle son bir yılda yeniden yatırımcıları dikkatini çekmeye başladı. Samsung ise geleceğin ödeme sistemi olarak görülen kripto paralara çok daha fazla olanak sunmaya çalışıyor.

SAMSUNG'DAN GALAXY MODELLERİNE SOĞUK CÜZDAN DESTEĞİ

Piyasanın uzmanlarına göre soğuk cüzdanlar, kripto para dünyasında en güvenilir varlık yönetim sistemi olarak belirtiliyor.

Samsung laptop işlemcileri için AMD ile anlaştı

Samsung Galaxy Z Flip 3 fiyatıyla bir ilk olacak

Samsung, sektörün en önemli temsilcilerinden Ledger Nano kripto para cüzdanlarını destekleyecek. Samsung Blockchain Keystore, Galaxy S10 ile Samsung Galaxy telefonlarda kullanılan bir yazılımsal kripto para cüzdanı haline getirecek.

ANDROID 9 VE ÜSTÜNDE KULLANILABİLECEK

Bu kripto para cüzdanı Samsung telefonlara yerleşik yapıda olacak. Firma bu cüzdanla Bitcoin, Ethereum, ERC-20 tokenleri ve Tron ağı tokenlerine destek sağladı. Samsung Blockchain Keystore kripto cüzdanı için soğuk cüzdan desteği Android 9 ve üstü kullanan tüm modellere gelecek. Ancak güncellemenin ne zaman geleceği ile ilgili kesin bir bilgi bulunmuyor.

 

YORUMLAR 1
  • memur 2 yıl önce Şikayet Et
    yerin dibine batsın. s2 de s voice diye bir uygulama vardı. taa o zamandan beri asistana Türkçe dil eklemeyi reddediyor samsung. Koreliler Türklerin diline saygı göstermiyorlar. 15 seneden beri Türkçe dil gelmedi, oysa bizden deli gibi para kazanıyorlar. Hala bixby(asistan) Türkçe değil.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR