POCO’nun yeni telefonu E-Devlet’te ortaya çıktı

POCO’nun merakla beklenen yeni telefonu POCO X3 GT sürpriz bir şekilde e-devlet portalında görüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 18.06.2021 13:51 GÜNCELLEME 18.06.2021 13:51 TEKNOLOJİ
POCO’nun yeni telefonu E-Devlet’te ortaya çıktı
POCO’nun yeni telefonu E-Devlet’te ortaya çıktı

POCO markasının tanıtmaya hazırlandığı akıllı telefon modeli beklenmedik bir yerde görüntülendi. Yeni çıkacak olan akıllı telefonların sertifikasyonları FCC gibi marka tescil firmalarının veri tabanlarında daha öncesinde görülüyordu. Ancak bu sefer sızıntı ülkemizin resmi internet portalından geldi

E-devlet’te bulunan IMEI sorgulama sisteminde görülen ekranda POCO X3 GT modelinin geleceği resmiyet kazanmış oldu.

POCO X3 GT, Federal İletişim Komisyonu’ndan (FCC) onay aldı. Bu onay sonrası cihazın bazı teknik özellikleri de gün yüzüne çıktı. MIUI 12 ile çalışan telefon, n41 ve n77 5G bant desteğine sahip.

5G şebeke desteği doğrulanırsa POCO’nun X serisi modellerindeki ilk 5G destekli model olarak karşımıza çıkacak. Cihaz ayrıca güncel kablosuz bağlantı teknolojileri olan Wi-Fi 6 ve Bluetooth 5.2 bağlantılarını da destekleyebilir.

İşlemci tarafında kayıtlarda yer alan bilgilere göre Dimensity 1100 işlemcisinden gücünü alacak POCO X3 GT, 6.6 inç FHD+ IPS LCD panel ile kullanıcıyla buluşacak. Cihazın 65W hızlı şarj destekli 5000 mAh batarya ile gelmesi bekleniyor.

Arka tarafında üçlü kamera dizilimi ile gelmesi muhtemel model 64 Megapiksel ana kamera, 8 Megapiksel ultra geniş açı kamera ve 2 Megapiksel markro kameraya sahip olabilir.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR