Windows 11: Oyunlar otomatik HDR desteğine sahip olacak

Microsoft’un resmi olarak tanıttığı yeni işletim sistemi Windows 11, özellikle oyuncuların beğeneceği otomatik HDR desteğini de duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 25.06.2021 11:39 GÜNCELLEME 25.06.2021 11:39 TEKNOLOJİ
Windows 11: Oyunlar otomatik HDR desteğine sahip olacak
Windows 11: Oyunlar otomatik HDR desteğine sahip olacak

Microsoft’un uzun süredir merakla beklenen yeni işletim sistemi Windows 11, dün gerçekleşen etkinlikle tanıtıldı. Kullanıcılara birçok yenilik sunan Windows 11, oyuncular için de yeni özellikler sunuyor. Bunlardan biri de yerleşik olarak Windows 11 ile gelen otomatik HDR desteği oldu.

Windows 11 platformu Android uygulamalarını Intel ile çalıştırabilecekWindows 11 platformu Android uygulamalarını Intel ile çalıştırabilecek

Windows 11 ile Skype'ın fişini çekiyorWindows 11 ile Skype'ın fişini çekiyor

Windows 11 sızdırıldı! İşletim sisteminden ilk görüntülerWindows 11 sızdırıldı! İşletim sisteminden ilk görüntüler

OTOMATİK HDR DESTEĞİ XBOX SERIES’E DE GELDİ

Sunumda Bethesda'nın popüler oyunu Skyrim üzerinden otomatik HDR özelliği tanıtıldı. Windows 11 ile HDR desteği bulunmayan oyunlarda bile Windows 11 sayesinde HDR desteği bulunacak. Bu sayede oyunlar daha canlı renklere sahip olacak. Otomatik HDR desteği Microsoft'un yeni nesil konsolu Xbox Series'te de bulunuyor.

OYUNLAR DAHA HIZLI AÇILACAK

Windows 11 ile otomatik HDR özelliği dışında oyunlardaki yükleme hızlarını arttırması planlanan Direct Storage'ı da tanıttı. Ayrıca Windows 11'de Xbox uygulaması yüklü bir şekilde gelecek. Yeni sistemde Xbox yüklü olarak geldiği için Xbox Game Pass de yüklü olarak gelecek ve erişim daha da kolaylaşacak. Microsoft, yeni nesilde oyuncular için daha birçok geliştirme ve yenilik sunacak gibi duruyor. Hem otomatik HDR özelliği için paylaşılan görselleri hem de Windows 11'den paylaşılan görselleri aşağıdaki galeride bulabilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR