Pentagon UFO raporunu yayınladı

ABD Ulusal İstihbarat Direktörlüğü, UFO olarak bilinen tanımlanamayan hava cisimleriyle ilgili raporunu yayınladı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.06.2021 09:52 GÜNCELLEME 26.06.2021 09:57 TEKNOLOJİ
Pentagon UFO raporunu yayınladı
Pentagon UFO raporunu yayınladı

Raporda, 2004 ve 2021 yılları arasında gözlemlenen hava olaylarının incelendiği belirtildi. ABD hükümetine bağlı kaynaklardan 144 gözlemin saptandığı kaydedilen raporda, bunlardan 80'inin birden çok sensör üzerinden izlendiğine dikkat çekildi.

Tanımlanamayan cisimlerin genellikle ABD ordusuna ait eğitim alanlarının yakınlarında gözlemlendiğine değinilen raporda, bunun o bölgelerde çok fazla radar ve sensör bulunmasından kaynaklandığına işaret edildi.

Uzaylı otopsisi fotoğrafı NFT ile milyon dolara satışa sunulduUzaylı otopsisi fotoğrafı NFT ile milyon dolara satışa sunuldu

Raporda, uçuş şekilleri bakımında incelenen 21 tanımlanamayan cisimden 18'inin alışılmışın dışında uçuş ve hareket özelliği gösterdiğine vurgu yapıldı.

Bu cisimlerden bazılarının havada asılı kaldığı, bazılarının rüzgara ters uçtuğu bazılarının çok çabuk hızlanıp çok çabuk yavaşladığının tespit edildiği belirtildi.

GİZLİ DENEYLER OLABİLİR

Raporda, tanımlanamayan hava olaylarının tek bir açıklamasının olmadığına vurgu yapıldı. Bunların havaya bıraklImış bir kalıntı olabileceği gibi atmosferik bir durumdan da kaynaklanabileceği ifade edildi.

Diğer taraftan bunun yabancı bir güce ait bir testin parçası da olabileceği kaydedilen raporda, "Bu tanımlanamayan hava olayları aynı zamanda ABD kuruluşları tarafından geliştirilen gizli programlar da olabilir." denildi.

Raporda bir diğer seçeneğinde henüz bilimsel olarak izah edilmeyen cisimler de olabileceği aktarıldı.

YORUMLAR 3
  • meyyid 2 yıl önce Şikayet Et
    Zâriyât Suresi - 56 "Ben cinleri ve insanları, başka değil, sırf bana kulluk etsinler diye yarattım." cinler sizinle oyun oynuyor siz uzaylı diyorsunuz. kaynak kuran işte daha ne kaynak istiyorsunuz.
    Cevapla
  • meyyid 2 yıl önce Şikayet Et
    bu arada cin yoktur diyen kafir olur.neden, çünkü kuranı inkar etmiş olur.neden, kuranda cin suresi olduğu için.yinede inanmam görmediğim veya bilimsel olmayan şeye diyen verse paşa keyfi bilir..
    Cevapla
  • kara46 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardaş bunlar bizim bilmediğimiz havadan oynuyorlarsa,o zaman ya kulağının üstünden,yada sırtlarından vururuz.Tabi müsade ve izin çıkarsa.Bildiğimiz havadan da oynuyorlarsa,üzerlerine alev gödeririz.Kötü oyun sevmirem.(Çocuk oyun cağı başka tabi).
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR