Taçsız Kral Pele ve Zuckerberg, WhatsApp reklamı için buluştu

Futbolun efsanesi Pele, WhatsApp’ın yeni ödeme servisinin Brezilya’da aktif olmasını duyurmak için reklamda yer aldı. Mark Zuckerberg, reklamda kendisini arayan Pele’ye özellikleri anlatıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 30.06.2021 09:25 GÜNCELLEME 30.06.2021 09:33 TEKNOLOJİ
Taçsız Kral Pele ve Zuckerberg, WhatsApp reklamı için buluştu
Taçsız Kral Pele ve Zuckerberg, WhatsApp reklamı için buluştu

Brezilya’nın futbol efsanesi Pele, WhatsApp’ın yeni reklam filmi için Mark Zuckerberg ile telefonda konuştu. WhatsApp’a yeni gelen ödeme özelliği için çekilen reklam filminde Pele, Zuckerberg’i görüntülü arıyor.

WhatsApp’a internetsiz kullanma özelliği geliyorWhatsApp’a internetsiz kullanma özelliği geliyor

Telegram sonuda WhatsApp’taki özelliği getirdiTelegram sonuda WhatsApp’taki özelliği getirdi

WhatsApp’ın ödeme özelliği geçen sene sadece Hindistan’da olmak üzere kullanıma açıldı. WhatsApp kullanıcılarının yakınlarına direkt sohbet ekranı üzerinden para göndermesini ve almasını sağlayan WhatsApp Payments yakın zamanda Brezilya’ya da geldi. Ülkenin dünya çapında en çok tanınan isimlerinden olan Pele de özelliği duyurmak adına WhatsApp’ın reklamında yer aldı.

“WhatsApp’ın ödeme servisini sonunda Brezilya’da kullanıma açtığını duyurmaktan heyecan duyuyorum.” ifadeleriyle reklama giriş yapan Pele, “Konu hakkında bilgisi olduğundan emin olduğum birini arayacağım.” diyip bizzat Mark Zuckerberg’ü aradı. Pele’yi “Selam futbolun kralı!” diye karşılayan Zuckerberg, Pele’nin ödeme servisi hakkındaki sorusunu şu şekilde yanıtladı:

“Arkadaşlara ve aileye para göndermek artık fotoğraf göndermek kadar kolay. Bu işlem bedava ve gereken tek şey anlaşmalı bankalardan birinin kartına sahip olmak. Ücret yok, sıra beklemek yok, nakite gerek yok. Chat kısmındaki ataç ya da artı simgesine basmanız yeterli.”

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR