Xiaomi efsane modeli için MIUI 12 güncellemesini yayınladı

Xiaomi’nin eski Redmi 6 ve Redmi 6A modelleri en son MIUI 12 güncellemesini aldı. Güncelleme cihazlara Fastboot ROM olarak yayınlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.07.2021 14:09 GÜNCELLEME 05.07.2021 14:09 TEKNOLOJİ
Xiaomi efsane modeli için MIUI 12 güncellemesini yayınladı
Xiaomi efsane modeli için MIUI 12 güncellemesini yayınladı

Xiaomi, güncelleme konusunda önde gelen üreticilerden biridir. Bu alanda oldukça aktif çalışan şirket, cihazlarına popüler MIUI arayüzüyle renk katıyor.

Normal şartlarda 2020’nin Aralık ayında Xiaomi, Redmi 7, Redmi 6 ve Redmi 6A gibi cihazları için MIUI 12 arayüzünü iptal edilmişti. Ancak şirket Redmi 7 için bu güncellemeyi yayınlayarak herkesi şaşırtırken, şimdi ise aynı güncellemeyi Redmi 6 serisi içinde piyasaya sürdü.

Xiaomi ürünlerinin tarihleri sızdırıldıXiaomi ürünlerinin tarihleri sızdırıldı

2021’in en popüler 10 akıllı telefonu belli oldu2021’in en popüler 10 akıllı telefonu belli oldu

3 yıl önce satışa çıkan Redmi 6 ve Redmi 6A için MIUI 12 güncellemesi çıktı. Fakat şirket bu güncellemeyi OTA ile herkese yayınlamadı. Bunun sebebi ise MIUI 12’nin performans sorunlarına yol açmasından kaynaklanıyor.

Xiaomi, Redmi 6 serisine sahip kişilerin MIUI 12 arayüzünü denemesi için güncellemeyi Fastboot ROM olarak piyasaya sürdü. Sizlerde eğer yazılım atma konusunda bilgi sahibi iseniz ”Mi Flash Tool” aracılığı ile güncellemeyi cihazlarınıza kurabilirsiniz. Fakat ROM yüklemeden önce cihazınızın kilidinin açık olması gerekmektedir. Bunun içinde ”Xiaomi Unlock Tool” aracıyla cihazınızın bootlader kilidini kaldırabilirsiniz.

 

 

KAYNAK : shiftdelete, Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR