WhatsApp’ın çoklu cihaz özelliği kullanıma sunuluyor

WhatsApp kullanıcıları tarafından uzun süredir beklenen çoklu cihaz desteği erken erişime açılıyor. Yakında bu özellik gönüllü grup tarafından test edilmeye başlanacak.

ABONE OL
GİRİŞ 06.07.2021 14:25 GÜNCELLEME 06.07.2021 14:25 TEKNOLOJİ
WhatsApp’ın çoklu cihaz özelliği kullanıma sunuluyor
WhatsApp’ın çoklu cihaz özelliği kullanıma sunuluyor

WhatsApp beta kullanıcıları yakında beklenen özelliklerinden birini kullanmaya başlayacak. WhatsApp önümüzdeki günlerde beta kullanıcılarına çoklu cihaz özelliğine erken erişim imkanı sağlayacak.

WhatsApp’ın yeni özelliği nasıl etkinleştirilir?WhatsApp’ın yeni özelliği nasıl etkinleştirilir?

WhatsApp’tan video gönderimi için yeni özellikWhatsApp’tan video gönderimi için yeni özellik

WhatsApp uzun süredir bu özellik üzerinde çalışıyordu hatta Mark Zuckerberg bile çoklu cihaz desteği hakkında bir açıklama yapmıştı. Şirket çoklu cihaz desteğindeki eksikleri görebilmek için erken erişimi beta sürümünü kullanan kişilere açmayı tercih etti.

WHATSAPP ÇOKLU CİHAZ DESTEĞİ NEDİR?

Çoklu cihaz beta programına katılan kullanıcılar telefonlarında internet bağlantısı olmadan WhatsApp Web'i kullanma olanağına sahip olacak. Beta programının sınırlı sayıda kullanıcıyı kapsayabileceği de aktarılan detaylar arasında.

Çoklu cihaz desteği sayesinde bir adet WhatsApp hesabına 4 farklı cihaz üzerinden erişim sağlanabilecek. Örneğin aynı anda iPad ve iPhone'unuzu kullanarak WhatsApp hesabınıza giriş yapabileceksiniz. Şu anda kullanıcılar, WhatsApp hesaplarına aynı anda giriş yapabilmek için sadece telefonlarını ve bilgisayarlarını kullanabiliyorlar.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 1
  • ahmedi 2 yıl önce Şikayet Et
    Aklı olan çoktan bip ve dedi ye geçti zaten.Dedi çok iyi uygulama.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR