iPhone 13 tanıtımından önce iPhone 14 için ilk bilgiler geldi

Apple’ın 2022 yılında tanıtacağı iPhone 14 modeli için ilk bilgiler ortaya çıkmaya başladı. iPhone 13 lansmanına 3 ay kala iPhone 14’ün ekranıyla ilgili detaylar paylaşıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.07.2021 15:38 GÜNCELLEME 07.07.2021 15:44 TEKNOLOJİ
iPhone 13 tanıtımından önce iPhone 14 için ilk bilgiler geldi
iPhone 13 tanıtımından önce iPhone 14 için ilk bilgiler geldi

Apple'ın iPhone 13 serisini tanıtmasına birkaç ay kala iPhone 14 serisinde kullanılacak ekranlar hakkında önemli bilgiler paylaşıldı.

iPhone 13 serisi akıllı telefonların sadece Pro versiyonlarında 120 Hz tazeleme oranına sahip LTPO OLED ekran kullanılacağı bildirimişti. Bunun ana nedeni ise Samsung'un yeterli sayıda ekran üretememesiydi. iPhone 14 serisi ile durum değişecek.

iPhone 13 Pro kamerası iPhone 12 Pro ile karşılaştırıldıiPhone 13 Pro kamerası iPhone 12 Pro ile karşılaştırıldı

iPhone kullanıcıları dikkat! Aynı hata tekrar gündeme geldiiPhone kullanıcıları dikkat! Aynı hata tekrar gündeme geldi

Koreli basın kuruluşu The Elec'in haberine göre LG de önümüzdeki yıl itibarıyla Apple için LTPO OLED panel üretmeye başlayacak. Şirketin LTPO ekran üretimi için gerekli ekipmanları satın almak için Avaco ile görüşmelerde bulunduğu bildiriliyor.

APPLE’IN GELİŞTİRDİĞİ LTPO NASIL AVANTAJ SAĞLIYOR?

LG'nin devreye girmesi ile panel tedariğindeki sıkıntı ortadan kalkacak. Böylece iPhone 14 serisinin tamamı 120 Hz tazeleme oranı sunan LTPO OLED ekrana sahip olacak. LG bu konuda Apple'dan büyük bir sipariş almayı bekliyor.

LTPO, Apple tarafından geliştirilen ve ilk olarak Apple Watch Series 4 ile görücüye çıkan bir teknoloji. Ana avantajı ise tazeleme oranını dinamik olarak değiştirebilmesi. Yenileme hızını ekranda görüntülenen içeriğe bağlı olarak değiştirdiği için güç tüketimini azaltıyor.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 2
  • İsa 2 yıl önce Şikayet Et
    I phone 14 de çoktu benim evde
    Cevapla
  • osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    çöp
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR