TikTok yeni özelliğiyle LinkedIn’e rakip oldu

TikTok, yeni bir pilot program başlatarak LinkedIn’e rakip olmayı hedefliyor. TikTok kullanıcıları artık şirketlere video ile özgeçmiş gönderebilecek.

ABONE OL
GİRİŞ 10.07.2021 13:24 GÜNCELLEME 10.07.2021 13:24 TEKNOLOJİ
TikTok yeni özelliğiyle LinkedIn’e rakip oldu
TikTok yeni özelliğiyle LinkedIn’e rakip oldu

TikTok kullanıcılarının, markalar ve içerik üreticilerle arasındaki ilişkiyi güçlendirecek yeni bir pilot program başlattı.

TikTok Global Pazarlama Başkanı Nick Tran pilot uygulama hakkında, “#CareerTok platformda zaten gelişen bir alt kültür ve topluluğun TikTok Özgeçmişlerini nasıl benimsediğini ve işe alım ve iş bulmayı yeniden tasarlamaya nasıl yardımcı olduğunu görmek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

TikTok’tan kripto para yasağıTikTok’tan kripto para yasağı

TikTok'un alameti farikası satışa sunulduTikTok'un alameti farikası satışa sunuldu

Yeni pilot program, özel hashtag aracılığıyla, videoların uygulanması ve örneklenmesi için bazı ipuçlarının da bulunduğu tiktokresumes.com adlı bağımsız sitede kullanılabiliyor. Sitede, kullanıcılar işverene göre iş ilanlarına göz atabilir ve video bağlantılarını ekleyerek kısa bir anket doldurabilir.

TIKTOK CV’LERİ İÇİN SON TARİH 31 TEMMUZ

TikTok, yeni pilot uygulamayı, öğrencileri sosyal ağın markasını tanıtan kampüs içi temsilciler olarak görevlendiren kolej elçisi programının “doğal bir uzantısı” olarak görüyor. Pilot program, 31 Temmuz’a kadar TikTok CV ‘lerini kabul edecek.

Aslına bakılırsa geleneksel olarak anılan CV’ler yıllar içinde pek de değişime uğramadı. Genel olarak adayların yaptıkları şeyleri sıraladıkları bir sayfa olan CV’ler TikTok ‘un video ile CV Gönderme uygulaması ile belki de günümüze daha uygun bir hale gelebilir. Örneğin bir marka sosyal medya yöneticisi ya da bir içerik üreticisini işe almak istiyorsa, TikTok’un bu yaratıcılığı öne alan programı güzel bir fırsat sunabilir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR