HarmonyOS kullanıcı sayısıyla yeni bir rekor kırdı

Huawei tarafından Android ve iOS’a alternatif olarak geliştirilen HarmonyOS işletim sistemi hızla popülaritesini artırıyor. HarmonyOS işletim sistemini kullanan kişi sayısı rekor seviyeye ulaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.07.2021 17:11 GÜNCELLEME 12.07.2021 17:11 TEKNOLOJİ
HarmonyOS kullanıcı sayısıyla yeni bir rekor kırdı
HarmonyOS kullanıcı sayısıyla yeni bir rekor kırdı

Huawei tarafından Haziran ayında piyasaya sürülen HarmonyOS 2.0 indirme rekorunu kırdı. Şirket aylık bir rapor yayınladı. Huawei tarafından Android alternatifi olarak geliştirilen HarmonyOS işletim sistemi, piyasaya sürülmesinden bu yana ciddi bir kitle yakaladı. Güncellemeyi 2 Haziran'da yayınlayan Huawei, sadece ilk haftada 10 milyon kullanıcıya ulaştıklarını açıkladı. Şimdi, bir aylık aradan sonra, son rakamlar açıklandı.

Nokia yeni telefonunda HarmonyOS kullanacakNokia yeni telefonunda HarmonyOS kullanacak

HarmonyOS ile çalışan ilk Huawei ürünler Türkiye’de satışa sunulduHarmonyOS ile çalışan ilk Huawei ürünler Türkiye’de satışa sunuldu

Çin'deki Huawei sahipleri tarafından kullanılan HarmonyOS 2.0, bir ayda 30 milyon kullanıcıya ulaştı. Hedeflerine doğru istikrarlı bir ilerleme kaydeden Huawei, bu rakamın yıl sonunda 300 milyona ulaşmasını umuyor.

HarmonyOS 30 milyon kişi tarafından indirildi

Huawei'nin yeni işletim sistemi HarmonyOS, şirketin vaatlerine göre yıl sonuna kadar 200 milyon cep telefonu ve tablet ile 100 milyon ev aleti ve diğer teknolojik ürünler dahil olmak üzere 300 milyon kullanıcıya ulaşacak.

 Öte yandan, Çinli üreticinin yeni işletim sistemi, istikrarlı hale geldiğinde ve yeterli kitleye ulaştığında üçüncü taraf üreticiler tarafından kullanılabilecek. Ancak bunun içinde şirketin işletim sistemi pazar payının en az yüzde 16'sını yakalaması gerekecek.

 

YORUMLAR 1
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    bence cok iyi oldu insanlar bir yere bagli kalmaz ben denedim fena degil ufak eksik olsa zaman ile duzelir zaten cok sey nette direk var
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR