Huawei ve Volkswagen’den milyonlarca araçlık anlaşma

Huawei, Volkswagen Grubu’na otomobil üreten büyük bir tedarikçiyle araçlarda kullanılan internet ağları için lisans anlaşması imzaladı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.07.2021 08:48 GÜNCELLEME 14.07.2021 08:49 TEKNOLOJİ
Huawei ve Volkswagen’den milyonlarca araçlık anlaşma
Huawei ve Volkswagen’den milyonlarca araçlık anlaşma

Huawei son yıllarda ABD ambargoları nedeniyle zor zamanlar geçirse de farklı yöntemlerle sektörde tutunmanın yollarını arıyor. Çinli teknoloji devi son olarak Volkswagen ile son yılların en büyük anlaşmalarından birini imzaladı.

Şirketten yapılan açıklamada, Huawei'nin Volkswagen Grubu'nun bir tedarikçisiyle lisans sözleşmesi imzaladığı belirtildi.

HarmonyOS kullanıcı sayısıyla yeni bir rekor kırdıHarmonyOS kullanıcı sayısıyla yeni bir rekor kırdı

MateBook ürünlerinde yaz kampanyasıMateBook ürünlerinde yaz kampanyası

Alman otomobil devlerine rekor ceza! Volkswagen, BMW...Alman otomobil devlerine rekor ceza! Volkswagen, BMW...

30 MİLYON OTOMOBİLE 4G BAĞLANTISI

Yapılan anlaşma kapsamında Huawei'nin 4G kablosuz teknolojisi, Volkswagen Grubu'na ait 30 milyonu aşkın araçta kullanılacak.

Bu teknolojiler günümüz araçlarındaki multimedya sistemleri, sürücü asistan sistemleri ve diğer gelişmiş sistemler için oldukça önemli bir kriter.

Söz konusu anlaşmanın, Huawei'nin otomotiv dünyasındaki en büyük lisans anlaşması olduğu ifade ediliyor. Öte yandan, anlaşmanın hangi tedarikçiyle imzalandığı ve diğer detayları açıklanmadı.

VOLKSWAGEN AÇIKLAMA YAPTI

Volkswagen'den yapılan açıklamada, "Dünyanın önde gelen bilgi iletişim teknolojisi şirketinin, tedarikçilerimizden birine mobil iletişim patentleri için lisans vermesinden memnuniyet duyuyoruz.

Tedarik zincirindeki bu lisanslama, mobilite endüstrisi ile bilgi ve iletişim endüstrisi arasındaki giderek artan iş birliğinin nasıl başarılı olabileceğinin bir göstergesi." ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 1
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    cok gec kaldilar gps olsun radi olsun nette den cekmesi gerek yada cep de paylasma ile ile baglanmasi gerek
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR