Bir dönem sona eriyor: PES serisinin ismi değişti

Futbol oyunu denince akla ilk gelen PES serisinin ismi yapımcı firma KONAMI tarafından değiştirildi ve ücretsiz hale getirildi. Serinin yeni ismi eFootball olacak.

ABONE OL
GİRİŞ 22.07.2021 11:25 GÜNCELLEME 22.07.2021 11:25 TEKNOLOJİ
Bir dönem sona eriyor: PES serisinin ismi değişti
Bir dönem sona eriyor: PES serisinin ismi değişti

Konami Digital Entertainment'ın geliştirdiği ve satışa sunduğu popüler oyun serisi PES'in ismi değişti. Yeni isimle birlikte oyun türünde de değişikliklere gidildi.

TÜM PLATFORMLARDA YER ALACAK

Konami Digital Entertainment B.V., bugün itibarıyla PES ve Winning Eleven'ın yapımcılarının geliştirdiği yepyeni futbol simülasyonu eFootball'u duyurdu. Oynaması ücretsiz ve Unreal Engine'de tamamen yeniden inşa edilen eFootball, önümüzdeki sonbahar tüm dünyada aynı anda yayınlanacak ve PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 ve Steam üzerinden oynanabilecek. Android ve iOS sürümleri de masaüstü ve konsol sürümlerinin hemen ardından gelecek.

eFootball YENİ TEKNOLOJİYLE GELİYOR

Unreal Engine ile geliştirilen bu yeni oyunun özellikle animasyonlar konusunda fazlasıyla iddialı olduğunu söylemek gerek. 

"Hareket Eşleştirme" (Motion Matching) adı verilen yeni teknoloji, oyuncuların sahada yaptığı çeşitli hareketler arasından en isabetli olanları seçerek gerçek zamanlı bir dizi animasyona dönüştürebiliyor. Sistemin öncekinden dört kat daha fazla animasyon sağlayabilmesi ortaya son derece gerçekçi hareketlerin çıkmasına yol açıyor. Hareket Eşleştirme teknolojisi son nesil konsollar, bilgisayarlar ve mobil cihazlar da dahil tüm eFootball™ platformlarında kullanılacak.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 1
  • Pessever 2 yıl önce Şikayet Et
    Play-station 1de winning elevenla başladı bu oyuna sevgim . Pes 13ten sonra bozdu kendisini . Ama içimizde konami sevgisi hep var her ne kadar fifaya gecsekte. Elbet bir gün buluşacağız be japonlar bu böyle yarim kalmayacak ...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR