iPhone 13 fiyat listesi sızdırıldı

Apple’ın önümüzdeki ay tanıtacağı iPhone 13 serisinin fiyat listesi ortaya çıktı. Apple’ın amiral gemisi fiyat politikasını değiştirmediği dikkatleri çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 16.08.2021 17:27 GÜNCELLEME 16.08.2021 17:27 TEKNOLOJİ
iPhone 13 fiyat listesi sızdırıldı
iPhone 13 fiyat listesi sızdırıldı

Trendforce'un en son raporuna göre Apple, iPhone 13 serisi akıllı telefonlarının fiyatlarını mevcut amiral gemisi seviyesinde tutmayı planlıyor. Analistler yeni modellerin, iPhone 12 serisi akıllı telefonlarla aynı fiyata satılacağını iddia ediyor.

Avrupa Birliği'nden Apple'a USB-C zorunluluğuAvrupa Birliği'nden Apple'a USB-C zorunluluğu

iPhone 13 kamera özellikleri sızdırıldıiPhone 13 kamera özellikleri sızdırıldı

Trendforce analistlerine göre Apple'ın akıllı telefonlarının fiyatını artırmamasının temel nedeni iPhone 12 ve iPhone 13 serisi cihazlar arasında ciddi bir fark olmaması. Bu politika sayesinde Apple'ın akıllı telefon pazarındaki büyüme trendini iki yıl üst üste sürdüreceği belirtiliyor.

TrendForce uzmanları, Apple'ın iPhone için mevcut fiyatlandırma politikasına bağlı kalacağını Haziran sonunda öngörmüştü. Şirketin bu çözüm sayesinde şirketin premium cihaz pazarındaki payını koruyacağı düşünülüyor.

 

YORUMLAR 1
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    daha bunlar 54 gb cep mi yapiyor ne kadar geri kalmislar zaten yarisi dolu geliyor bos alan o kadar yok ustelik cok pahali bir de vergi ekledin mi en iyisi cin mallari daha ucuz ve uygun ustelik para ver seni dinlesin takip etsin fotolari kopya yapsin ne hat yiyecek ise param ile gidip niye casuz alayim
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR