Apple Watch Series 7 tasarımı sızdırıldı

Apple’ın yeni akıllı saati Apple Watch Series 7 önümüzdeki ay iPhone 13 serisiyle birlikte tanıtılacak. Apple’ın tasarımda radikal bir değişikliğe gittiği Watch Series 7’nin render görüntüleri paylaşıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.08.2021 10:32 GÜNCELLEME 18.08.2021 10:44 TEKNOLOJİ
Apple Watch Series 7 tasarımı sızdırıldı
Apple Watch Series 7 tasarımı sızdırıldı

Apple'ın yeni nesil akıllı saatinin CAD tabanlı render görüntüleri 91Mobiles internet sitesi tarafından yayınlandı. Paylaşılan görseller, Apple Watch Series 7'nin nasıl bir tasarıma sahip olacağını gözler önüne seriyor.

Apple’dan iPhone 13 için kameradan tasarruf hamlesiApple’dan iPhone 13 için kameradan tasarruf hamlesi

Aktarılan bilgilere göre 2016'dan bu yana görsel olarak güncellenmeyen akıllı saat iPhone 12, iPad Pro, iPad Air ve yakında tanıtılacak 14 ve 16 inç MacBook Pro modellerinden ilham alan yenilenmiş bir tasarımla karşımıza çıkacak.

Apple Watch Series 7'nin düz kenarlı tasarım ve daha büyük bir ekranla gelecek. Ayrıca önceki modele kıyasla 1.7 mm daha ince olacağı belirtiliyor. Digital Crown ve yandaki fiziksel tuş ise değişmeden aynı kalacak.

Yayınlanan görüntüler akıllı saatin arka kısmında Series 6 ile aynı sağlık sensörlerinin yer alacağını gösteriyor. Cihazın ekranının yeni bir laminasyon işlemi sayesinde cama daha yakın konumlandırılacağı da gelen haberler arasında.

Apple Watch Series 7'nin iPhone 13 ve AirPods 3 ile birlikte Eylül ayında tanıtılması bekleniyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR