Xiaomi’den Apple’a lansman misillemesi

Xiaomi, bugün resmi Twitter hesabından yeni lansmanını 15 Eylül’de gerçekleştireceğini duyurdu. Xiaomi’nin lansman tarihinin Apple’dan birkaç gün önce olması dikkatleri çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 25.08.2021 13:38 GÜNCELLEME 25.08.2021 13:38 TEKNOLOJİ
Xiaomi’den Apple’a lansman misillemesi
Xiaomi’den Apple’a lansman misillemesi

Xiaomi, Twitter'da yeni teknolojik cihazlarının bir sonraki büyük ölçekli sunum tarihini duyurdu. Etkinlik 15 Eylül'de çevrimiçi olarak gerçekleşecek.

Xiaomi Mi 12 ilklerin telefonu olacakXiaomi Mi 12 ilklerin telefonu olacak

Xiaomi Mi Mix 4 global pazara hazırlanıyorXiaomi Mi Mix 4 global pazara hazırlanıyor

Sunum, Türkiye saatiyle 15:00'dan itibaren YouTube, Twitter ve Facebook'ta canlı yayınlanacak ve Xiaomi'nin, portföyündeki en heyecan verici yeni ürünlerinin tanıtımını yapacağı belirtiliyor.

XIAOMI NELER TANITACAK?

Şirketin, geçen yıl 30 Eylül'de piyasaya sürülen Mi 10T serisinin ardından, 120W ultra hızlı şarj desteğine sahip yeni orta sınıf akıllı telefonlar Mi 11T ve Mi 11T Pro'yu bu etkinlikte tanıtması muhtemel.

Ayrıca Xiaomi'nin, Redmi 10 serisinin yeni cihazlarının yanı sıra TWS kulaklıkları ve akıllı saatleri de görücüye çıkarabileceği ifade edildi.

 

KAYNAK : Donanımhaber, Haber7
YORUMLAR 2
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    dunyanin parasini veremem usa mali yada marka diye cok iyi cepler cikti son zaman yari fiat zaten hepsi ayni seyi yapiyor alo msj foto tabi ram ve hafiza ønemli cok marka daha 64 gb kafasi devam bence almayin bu devir de 64 gb mi kaldi
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    general mobile , venus , casper . Vazgecmem
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR