Apple’dan ücretsiz onarım programı

iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modellerinde hoparlör sorunu olduğunu bildiren Apple, ücretsiz onarım programı başlattığını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 28.08.2021 13:24 GÜNCELLEME 28.08.2021 13:24 TEKNOLOJİ
Apple’dan ücretsiz onarım programı
Apple’dan ücretsiz onarım programı

MacBook, iPhone ve iPad modelleri için ücretsiz onarım programıyla karşımıza çıkan Apple, bu kez de iPhone 12 ailesinde üretim sorunu olduğunu kabul etti.

Dünya genelinde başlatılan ücretsiz onarım programına sadece garantisi henüz bitmemiş modeller dahil olacak.

Ekim 2020’de tanıtılan iPhone 12 ailesi, bazı teknik sorunlarla gündeme gelmişti. Apple, kullanıcılar tarafından sosyal medyada dile getirilen sorunlardan biri olan hoparlör arızası için harekete geçti.

Ücretsiz onarım programı başlatıldığını belirten şirket, ücretsiz onarımın iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modelleri için geçerli olduğunu açıkladı.

Söz konusu arızanın Ekim 2020 ile Nisan 2021 arasında üretilen cihazlarda tespit edildiği açıklamalar arasında yer alıyor.

iPhone 12 mini ve iPhone 12 Pro Max modellerinde herhangi bir sorun tespit edilmediğini duyuran Apple, kullanıcıların onarım öncesinde iCloud yedeği alması gerektiğinin altını çizdi

Apple ve Apple Yetkili Servis Sağlayıcıları, hizmeti ücretsiz olarak sağlayacak. Buraya tıklayarak ücretsiz onarım programı hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Şirketin web sitesinde yer alan açıklamalar ise şu şekilde,

Apple, onarımı satın alınan orijinal ülke veya bölgeyle sınırlayabilir veya sınırlayabilir.

Dünya çapındaki bu Apple programı, iPhone 12 veya iPhone 12 Pro’nun standart garanti kapsamını genişletmez.

Program, ünitenin ilk perakende satışından sonraki 2 yıl boyunca etkilenen iPhone 12 veya iPhone 12 Pro cihazlarını kapsar.

KAYNAK : shiftdelete, Haber7
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • ,,,,,,,,,,,, 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ekibe sahip çıkmak lazım,,,Allah (cc) ,Reislerimizden ve vatan için kalbi çarpan tüm müslümanlardan-vatandaşlarımızdan razı olsun
    Cevapla
  • emre 2 yıl önce Şikayet Et
    almayin iphone , tamire gonderiyoruz 2 ay gelmiyor
    Cevapla
  • Hsbsjjjjjj 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ayfon ne kötülük yapsaillet kapış kapış alıyor insanların aklı yerinde degil
    Cevapla
  • sabri 2 yıl önce Şikayet Et
    bir samsung kullanıcısı olarak bu yorumun çok saçma olmuş. sen tercin etmiyorsun diye apple almak saçmalık değil. iphonelar güvenlik açısından her halükarda android telefonlardan bir adım önde
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    2020 yilinda üretilen telefonun zaten garantisi vardir. Garantiyede göndersen hoporlörü ücretsiz yapar ki :)))))
    Cevapla
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    Hasan dedigin dogru da cok ulke de garanti var yap desen bir guzel dayak yersin bu dedigin garanti gelismir ulke de orda bazen sorun cikar cik yap desen dusmus der darbe almis der bu sekil de oldumu kem kum edemezler hepsini yaparlar diger sekil de ise hata cikar ise yapilir bu da garanti bittigi zaman denk gelir ise o zaman sorun demek olay bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR