WhatsApp'tan sohbet baloncukları güncellemesi

WhatsApp, iOS platformu için bazı tasarım değişiklikleri yaptı. Paylaşılan ekran görüntülerinde sohbet baloncuklarındaki değişiklikler öne çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.09.2021 09:50 GÜNCELLEME 06.09.2021 09:50 TEKNOLOJİ
WhatsApp'tan sohbet baloncukları güncellemesi
WhatsApp'tan sohbet baloncukları güncellemesi

WhatsApp, bu yıl veri gizliliği güncellemesiyle büyük tartışmalara neden olsa da yeni özelliklerle kullanıcılarını elde tutmaya çalışıyor. Şimdi de tasarım alanında yeni bir özelliğin görselleri paylaşıldı.

Milyonlar bekliyordu! WhatsApp yeni uygulamayı duyurdu! Milyonlar bekliyordu! WhatsApp yeni uygulamayı duyurdu!

Türkiye'den WhatsApp’a ceza! 3 ay süre verildiTürkiye'den WhatsApp’a ceza! 3 ay süre verildi

Söz konusu tasarımın o kadar da köklü bir değişiklik olduğunu söyleyemesek de göze hoş geldiğini söylemekte fayda var. WhatsApp’ın iOS uygulamasına gelecek olan ve sohbet baloncuklarının tasarımına odaklanan yeni güncellemeyle bu baloncukların rengi, tarzı ve büyüklüğü değişmiş olacak.

Sohbet baloncuklarının güncel hallerini ve söz konusu güncellemeyle alacakları yeni hallerini görebileceğimiz görselde daha yuvarlak kenarlara sahip olduklarını görebiliyoruz. Bunun yanında biraz daha büyük olarak tasarlanan baloncukların renklerinde de ufak çaplı değişikliğe gidilmiş.

Sohbet baloncuklarına odaklanacak olan güncellemenin ne zaman geleceğine dair bir bilgi bulunmuyor fakat o kadar da köklü değişikliklerin yapılmamış olması, çok da fazla beklemeyeceğimize işaret ediyor olabilir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR