Samsung efsane serinin fişini çekti

Samsung, geçtiğimiz hafta marka yenileme başvurularında bulunmuştu. Ancak bu başvurular arasında markanın efsane Galaxy Note serisinin olmaması dikkatleri çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 07.09.2021 15:59 GÜNCELLEME 07.09.2021 15:59 TEKNOLOJİ
Samsung efsane serinin fişini çekti
Samsung efsane serinin fişini çekti

Samsung, yıllardır düzenli olarak duyurduğu Galaxy Note serisinden bu yıl vazgeçti. Kısa bir süre önce duyurulan Galaxy Z Fold3 isimli katlanabilir ekranlı telefon ile Galaxy S21'in S-Pen desteği, şirketin böyle bir karar almasına neden oldu. Ancak yaşanan yeni bir gelişme, Galaxy Note serisinin tamamen tarih olmuş olabileceğini düşündürüyor.

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 ön siparişe açıldıSamsung Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 ön siparişe açıldı

Samsung’dan akordeon akıllı telefonSamsung’dan akordeon akıllı telefon

Samsung'un sahip olduğu markalar için yenileme başvurusu yaptığı ortaya çıktı. 31 Ağustos'ta yapılan bu başvuru, Galaxy S, Galaxy Z, Galaxy A ve Galaxy M gibi Samsung'un piyasaya sürdüğü akıllı telefon serilerinin hepsini kapsıyordu. Ancak Galaxy Note için yeni bir marka yenileme başvurusu yapılmaması, kafaları karıştıran bir nokta oldu.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 3
  • Kedicik Luna 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben Note kullanmıyorum ancak çok büyük bir yanlış yaptıklarını anlamak zor değil:)
    Cevapla
  • Rebelboy1903 2 yıl önce Şikayet Et
    Note'suz Samsung Neye Yarar Yahu :) Ben Hep Note unu Kullandım Hala da Kullanıyorum Note10 var 20 de Alırdım Ama Aralarında Fiyattan Başka Fark Yok.
    Cevapla
  • Bilinmez 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende heb kulanyorum meselaaaaa izledim dizileri yazarim ailr bilgiler ne bilim işte
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR