iPhone 13 serisi tanıtım tarihi belli oldu

Apple’ın merakla beklenen yeni telefonları iPhone 13 serisi için lansman tarihi resmen açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.09.2021 13:04 GÜNCELLEME 08.09.2021 13:04 TEKNOLOJİ
iPhone 13 serisi tanıtım tarihi belli oldu
iPhone 13 serisi tanıtım tarihi belli oldu

Apple’ın uzun süredir beklenen iPhone 13 serisi için beklenen açıklama nihayet geldi. Cupertino merkezli şirket kullanıcıların merakla beklediği iPhone 13 serisinin tanıtım tarihini resmen açıkladı. Bir süre önce bazı kaynaklar tanıtım tarihinin 14 Eylül olacağını iddia ederken, Apple ise bugün bu söylentileri doğruladı ve yeni iPhone 13 serisini bu tarihte tanıtacağını duyurdu.

Hem Apple, hem de şirketin CEO’su Tim Cook, bir sonraki büyük sonbahar etkinliğinin 14 Eylül Salı günü gerçekleşeceğini resmi olarak açıkladı. ”California akışı” sloganına sahip olan bu etkinlik, Apple Park’tan yayınlanacak bir başka sanal etkinlik olacak.

APPLE WATCH SERIES 7 VE AIRPODS TANITILACAK

ABD’li üretici bu etkinlikte yalnızca yeni iPhone’larını duyurmayacak gibi. Buna ek olarak; Apple Watch Series 7 olarak adlandırılacak yeni akıllı saatin de aynı gün resmiyet kazanması bekleniyor. Daha büyük boyuta ve yenilenmiş tasarıma sahip olması beklenen Watch Series 7, düz kenarlar ve 41/45mm’lik büyük ekranla gelecek.

Akıllı saate ek olarak firma, söylentilere göre yeni giriş seviyesi AirPods kulaklığını da yine aynı zaman diliminde tanıtacak. Ayrıca yeni MacBook Pro’lar içinde yine sürpriz bir lansman olacağı da sızıntılar arasında.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR