Xiaomi’nin yeni amiral gemileri için güncelleme müjdesi

Xiaomi Mi 11T ve Xiaomi Mi 11T Pro modelleri için Çinli üretici uzun süreli güncelleme desteği açıkladı. Xiaomi’nin yeni amiral gemileri en az üç büyük Android güncellemesi ve 4 yıl güvenlik yaması alacak.

ABONE OL
GİRİŞ 10.09.2021 11:22 GÜNCELLEME 10.09.2021 11:22 TEKNOLOJİ
Xiaomi’nin yeni amiral gemileri için güncelleme müjdesi
Xiaomi’nin yeni amiral gemileri için güncelleme müjdesi

Xiaomi tarafından önümüzdeki hafta tanıtılacak Mi 11T ve Mi 11T Pro modelleri için güncellemelerin uzun süreli olarak yayınlanacağı açıklandı. Çinli firmanın yeni amiral gemisi modelleri dört yıl içerisinde üç büyük Android güncellemesi ve güvenlik yamalarını alabilecek.

Xiaomi Mi Mix 5 hakkında ilk sızıntı: 8 dakikada tam şarjXiaomi Mi Mix 5 hakkında ilk sızıntı: 8 dakikada tam şarj

Apple zirveyi Xiaomi'ye kaptırdıApple zirveyi Xiaomi'ye kaptırdı

Bunların, markanın bu dönem boyunca desteklemeyi taahhüt ettiği ilk cihazlar olduğunu belirtmekte fayda var. Şirketin basın açıklaması, belirtilen uzun vadeli desteğin diğer cihazlar için geçerli olmadığını açıkça belirtiyor.

AKILLI TELEFON KULLANIM SÜRESİ ARTIYOR

Xiaomi Uluslararası Ürün ve Teknoloji Başkanı Albert Shan konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Akıllı telefon donanımının sürekli iyileştirilmesiyle, cihazların yaşam döngüsü giderek artıyor, bu da kullanıcıların akıllı telefonlarını çok sık değiştirmelerine gerek olmadığı anlamına geliyor. Bu nedenle, giderek daha fazla tüketici, en son özelliklerin yanı sıra en son işletim sistemi güncellemelerini almaya büyük önem veriyor."

Shan ayrıca, önceki tüm Xiaomi akıllı telefonları için sistem güncellemeleri ve güvenlik yamaları sağlamanın kolay bir iş olmadığını da sözlerine ekledi.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 1
  • Kanka44 2 yıl önce Şikayet Et
    Cep telefon fiyatları düşecekti hani.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR