Xiaomi pilli akıllı perde tanıttı

Xiaomi her ne kadar akıllı telefonlarıyla bilinse de farklı teknolojik ürünleriyle de pazarda kendisine yer buluyor. Çinli firma son olarak pil ile çalışan ve hızlı şarj desteğine sahip Xiaomi Mijia Akıllı Perde sistemini tanıttı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.10.2021 16:29 GÜNCELLEME 20.10.2021 16:29 TEKNOLOJİ
Xiaomi pilli akıllı perde tanıttı
Xiaomi pilli akıllı perde tanıttı

Xiaomi, Mijia markasının yeni ürünlerini piyasaya sürdü. Akıllı ev teknolojileri dendiğinde akla gelen ilk isimlerden olan şirket, dört cihazla kullanıcı karşısına çıktı. Bunlar arasında en dikkat çekeni, Lityum pil teknolojisiyle çalışan akıllı perde oldu. Mi Home uygulaması üzerinden kontrol edilen perde, sesli komutları da destekliyor. Uzaktan işlem yaptırabiliyorsunuz.

Buna ek olarak Mijia Mini Masaj Tabancası, Mijia Asma Lamba ve Mijia Graphene Akıllı Elektrikli Isıtıcı da piyasaya sürüldü. Bu ürünlerin tamamı Çin’de satışa çıktı. Ancak Xiaomi, diğer ülkelere gelip gelmeyeceği konusunda herhangi bir açıklama yapmadı.

HIZLI ŞARJ DESTEĞİ

ITHome tarafından aktarılan bilgilere göre, akıllı perde Type-C portu aracılığıyla 27W’a kadar hızlı şarj edilebiliyor. Normal şarja kıyasla 2.5 kat daha hızlı dolabildiğinin altı çizilirken, 6200 mAh pil kapasitesine sahip olduğu da vurgulandı. Ek olarak 6 ay pil ömrüne sahip olduğunun altı çizildi. Açıklamada “ultra sessiz bir motordan” güç aldığı bilgisi paylaşıldı.

Akıllı perde, Xiaomi Mijia uygulaması ile uzaktan kontrol edilebiliyor. Uygulamadayken parmağınızı sağa-sola kaydırarak perdeyi açıp kapatabilirsiniz. Xiaomi’nin sesli asistanı Xiao AI ile entegre olarak sesli komutlarınızı algılayan perde, açılıp kapanma zamanını da ayarlamanıza imkân tanıyor.

 

YORUMLAR 2
  • cakal ali 2 yıl önce Şikayet Et
    konrol bende degil ise almam uygunsuz bir zaman kendi acilir hata olur ise ne olacak
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    işiniz gücünüz çakallık :)
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR