Instagram profilleri için yeni özellik yolda

Sosyal medyanın en popüler uygulaması haline gelen Instagram kullanıcı odaklı özelliklerini geliştirmeye devam ediyor. Son olarak Instagram profillerine birden fazla link eklemeyi mümkün kılan bir özelliğin geleceği duyuruldu.

ABONE OL
GİRİŞ 23.10.2021 10:19 GÜNCELLEME 23.10.2021 10:19 TEKNOLOJİ
Instagram profilleri için yeni özellik yolda
Instagram profilleri için yeni özellik yolda

Instagram, her ne kadar sivil ve eğlenceli bir hayatı temsil etse de bizleri görünür kılan sosyal medya platformları arasında önemli bir yer tutuyor. Hayatımızın bir parçası olan sosyal medya profillerimiz, paylaştığımız fotoğraflardan aforizmalara, gerçeğin ötesinde yansıtılan reel profillerden duyar kasılan ortamlara kadar birçok alanda görünürlüğü iyi ya da kötü yönde teminat altına alıyor.

Bu sebeple sosyal medyadaki kişisel profiller, özellikle internet ağı ile etkileşimi sağlamak için bağlantı ekleme özelliğini barındırıyor.

İnstagram

Instagram’ın üzerinde çalıştığı birçok yeniliği ve test ettiği özellikleri önceden duyuran Alessandro Paluzzi, bu defa da Instagram bio olarak bilinen profil kısmına birden fazla bağlantı eklenebileceğini bildirdi. Paluzzi üzerinde çalışılan bu yeni özelliğe yönelik yeni görüntüleri kendi profili üzerinden gösterirken, Facebook bağlantısının öncelikli olacağını söyledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR