Tim Cook: Beğenmeyenler Android’e geçebilir

Apple’ın CEO’su Tim Cook, iPhone ve iPad kullanıcılarının App Store dışında üçüncü taraf mağazalardan uygulama indirilmesine izin verilmediğini ve bu kararı beğenmeyenlerin Android’e geçiş yapabileceğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.11.2021 10:08 GÜNCELLEME 11.11.2021 10:08 TEKNOLOJİ
Tim Cook: Beğenmeyenler Android’e geçebilir
Tim Cook: Beğenmeyenler Android’e geçebilir

The New York Times'ın DealBook zirvesine katılan Tim Cook, birbirinden iginç açıklamalarda bulundu. Apple'ın patronu, özgürlüğü seven kullanıcıların bir Android akıllı telefon satın almayı düşünmeleri gerektiğini söyledi.

Konferans sırasında iPhone ve iPad kullanıcılarının App Store haricindeki üçüncü taraf mağazalardan uygulama yükleyip yükleyemeyecekleri konuşuldu.

IPHONE MAKSİMUM GÜVENLİK VE GİZLİLİK SAĞLIYOR

Cook, bu soruya çok sert tepki gösterdi ve Apple'ın buna izin vermeyeceğini söyledi. Deneyimli yöneticiye göre iPhone'un çalışma şeklini beğenmeyenler ciddi anlamda Android akıllı telefonlara bakabilir. Apple CEO'su şu ifadeleri kullandı:

"Bu senin için çok önemliyse, bir Android telefon almalısın. Bize göre App Store dışından uygulama indirilmesine izin vermek, otomobil alıcılarını arabalarına hava yastığı ve emniyet kemeri takmamaya ikna etmekle aynı şey. Bu çok riskli. iPhone, maksimum güvenlik ve gizlilik sağlamasaydı, iPhone olmazdı."

 

YORUMLAR 2
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayatım boyunca i-phone kullanmadım. Sebebi de sürekli herşeyde kendilerine muhtaç etmeleri. Arkadaşın biri yıllar önce bluetooth üzerinden şarkı istedi benden, bey efendiler android telefonun bağlanmasını istemiyorlar sadece i-phone olmalıymış. Eşimin telefonunun satacaktık. Güvenli bir şekilde silmek istedim satmadan önce 2 hafta silebilmek için uğraştım. Oysa androidte bunu ücretsiz program ile yapabiliyorsun. Kendine sıkı sıkıya muhtaç eden ve bana özgürlük vermeyen herşeyden uzak duruyorum. O yüzden ömrüm boyunca hayatımda olmayacaksın i-phone. Çünkü gıcıksın.
    Cevapla
  • Hak sever 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayatları yalan. Adamlar marka satıyor. Ulan çıktı çıkalı android uygulamalı telefon kullanıyorum bir kez bile güvenlik sorunu yaşamadım.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR