MIUI 13 alacak ilk 9 Xiaomi modeli açıklandı

Xiaomi’nin Android 12 tabanlı MIUI 13 arayüzü için geri sayımda sona yaklaşıldı. MIUI 13 arayüzünü kullanmaya başlayacak ilk Xiaomi modelleri belli oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 21.11.2021 16:47 GÜNCELLEME 21.11.2021 16:47 TEKNOLOJİ
MIUI 13 alacak ilk 9 Xiaomi modeli açıklandı
MIUI 13 alacak ilk 9 Xiaomi modeli açıklandı

Xiaomi’nin MIUI 13 arayüzü akıllı telefonlara birçok yeni özellik, görsel değişiklikler ve performans iyileştirmeleri sunacak. Birkaç gün önce, Xiaomi'nin başkanı Lei Jun bu anlamda ilk izlenimlerini açıklamıştı. Kısaca MIUI'nin yeni sürümünün her zamankinden daha verimli olacağını bahsetmişti. Şimdi ise bu arayüzü alacak ilk cihazlar artık netlik kazandı.

Xiaomi 12 serisi hakkında yeni bilgiler sızdırıldıXiaomi 12 serisi hakkında yeni bilgiler sızdırıldı

Xiaomi yetkilisinden batarya ömrü uyarısıXiaomi yetkilisinden batarya ömrü uyarısı

Bildiğiniz gibi, bir yazılımın belirli bir sürümünü ilk alan cep telefonlarının hangileri olacağını bilmenin farklı yolları vardır. Açıkçası bazen üretici tarafından duyuruluyorlar veya bununla ilgili belgeler internet ortamında sızdırılıyor. (Bkz Dijital Chat Station)

MIUI V13.0.0.1.SKACNXM ürün yazılımı kodunu analiz eden bir yazılım geliştiricisinin yaptığı da tam olarak budur. Kodlar içinde MIUI 13 güncellemesine sahip ilk telefon olacak dokuz telefonu bu şekilde bulabildi.

MIUI 13 ALACAK XIAOMI MODELLERİ

Xiaomi Mi Mix 4

Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11 Pro

Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi Mi 11 Lite

Xiaomi Mi 10S

Redmi K40

Redmi K40 Pro

Redmi K40 Pro +

Bu listedeki cihazlar sadece tahmin olmayacak, temelde bunlar MIUI 13 yazılımına ilk güncellenecek cihazlar oluyorlar.

Sadece bu değil, aynı zamanda Xiaomi yazılım katmanının şu anda kararlı bir sürümünün geliştirilmekte olduğu cep telefonları da bu cihazlar oluyor. Bu nedenle, biraz daha doğru ve sağlam temelli bir bilgi, çünkü kişiselleştirme katmanının kendisinin koduna entegre ettiği bir bilgi ve bize daha iyi ipuçları veriyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR