Apple’dan yeni ücretsiz iPhone onarım programı

Apple geçtiğimiz yıl tanıtılan iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modelleriyle ilgili yeni bir ücretsiz onarım programı duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 22.11.2021 17:27 GÜNCELLEME 22.11.2021 17:27 TEKNOLOJİ
Apple’dan yeni ücretsiz iPhone onarım programı
Apple’dan yeni ücretsiz iPhone onarım programı

iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modellerinde görülen ses yok sorunu için Apple tarafından ücretsiz onarım programı açıklandı. Ekim 2020-Nisan 2021 tarihleri arasında üretilen ve aramalarda ses sorunu yaşayan cihazlar için servis programı başlatıldı. Söz konusu sorunu yaşayan tüm kullanıcılar iPhone’larını ücretsiz olarak Apple yetkili servislerinde tamir ettirebilecek.

Geçtiğimiz günlerde iPhone 12 ve iPhone 13 modellerinin kullanıcılar tarafından evde onarılabilmesi için tamir kiti göndermeye başlayacağını açıklayan Apple, üretim kaynaklı sorunlara ağırlık veriyor.

Apple’ın onarım programı için belirttiği açıklama şu şekilde:

Apple, iPhone 12 ve iPhone 12 Pro aygıtlarının çok küçük bir kısmında alıcı modülündeki arızalanabilen bir bileşen nedeniyle ses sorunları yaşanabileceğini belirledi. Etkilenen aygıtlar Ekim 2020 ile Nisan 2021 arasında üretildi.

iPhone 12 veya iPhone 12 Pro’nuz arama yaparken ya da alırken alıcıdan ses çıkarmıyorsa servis için uygun olabilir.

Uygun aygıtlara Apple veya Apple Yetkili Servis Sağlayıcıları tarafından ücretsiz olarak servis işlemi uygulanacaktır.

iPhone 12 mini ve iPhone 12 Pro Max modelleri bu programın bir parçası değildir.

Cihazınızda bu sorunu yaşıyorsanız, size en yakın Apple Store ya da yetkili servise ulaşıp, ücretsiz bir şekilde cihaz onarımı talep edebilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR