Android’de yılın en iyi oyunları açıklandı

Android kullanıcılarının 2021 yılında Play store’da en çok beğendiği oyunlar belli oldu. Oyunların pek çoğunun ücretsiz olması dikkatleri çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 05.12.2021 15:55 GÜNCELLEME 05.12.2021 15:55 TEKNOLOJİ
Android’de yılın en iyi oyunları açıklandı
Android’de yılın en iyi oyunları açıklandı

2021 yılını geride bırakmaya hazırlandığımız bu günlerde Google Play mağazası en iyi oyunları belirledi. Bir tanesinin halk oylamasına sunulduğu oyunlarda bu yıl biraz daha yeni yapımların ön plana çıktığını görüyoruz.

Google Play mağazasında bu yılın en iyi oyunu Pokemon Unite seçildi. Henüz indirmeye sunulan Pokemon Unite eğiticilerin Pokemon karakterleri ile arenada birbirleri ile kapıştığı bir yapımdı. Pokemon Unite ayrıca En Rekabetçi Oyunlar listesinde de yer aldı.

Halk oylarıyla seçilen oyun ise League of Legends: Wild Rift oldu. Geçen yıl sonlarında çıkan Wild Rift efsane oyunu mobile aynı heyecanla aktarmayı amaçlamıştı. Wild Rift ayrıca En Rekabetçi Oyunlar ve En İyi Tablet Oyunları arasında da yer alıyor.

Bunlar haricinde MARVEL Future Revolution, Suspects: Gizemli Malikane, Rogue Land, Crash Bandicoot, Towers, Disney POP TOWN, SwitchCraft, Donut County, My Friend Pedro, ödül alan ücretsiz oyunlar olarak öne çıkıyor.

KAYNAK : Donanımhaber, Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR