Öğrenciler dikkat! Teknoloji devlerinden öğrencilere özel kaçırılmayacak fırsatlar

Okulların kapanmasıyla birlikte teknoloji devleri öğrenciler için yeni kampanyalarını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 23.07.2022 17:25 GÜNCELLEME 23.07.2022 17:25 TEKNOLOJİ
Öğrenciler dikkat! Teknoloji devlerinden öğrencilere özel kaçırılmayacak fırsatlar
Öğrenciler dikkat! Teknoloji devlerinden öğrencilere özel kaçırılmayacak fırsatlar

Çip krizi, yüksek enflasyon ve döviz artışı derken elektronik ürünlerin fiyatları son birkaç ayda katlanarak arttı ve artamaya da devam ediyor. Özellikle eğitimin vazgeçilmezi olan bilgisayar, tablet ya da akıllı telefonlar ebeveynlerin bütçelerini artık çok fazla zorluyor.

Ebeveynlerin bütçeline bir nebze katkı sağlamak amacıyla Apple’dan Samsung’a YouTube’dan Microsoft’a kadar pek çok teknoloji devinin ürün ve hizmetlerinde öğrenciye özel fırsatlar sunuluyor.

Yaza özel öğrencilere özel kampanya yapan teknoloji devleri ise şunlar:

Apple

Yalnızca üniversite öğrencileri ve öğretmenler için geçerli olan kampanyada Macbook, iMac ve iPad’lerde bin lira indirim yapıldı. Buna göre:

  • M1 çipli Macbook Air’in başlangıç fiyatı 20 bin 999 TL yerine 19 bin 739 TL
  • M2 çipli Macbook Air 25 bin 999 TL yerine 23 bin 999 TL
  • Macbook Pro 27 bin 999 TL yerine 25 bin 999 TL
  • iPad 7 bin 199 TL yerine 6 bin 767 TL

Ayrıca Macbook, iMac veya iPad satın alanlara ikinci nesil AirPods kablosuz kulaklık hediye ediliyor. 

Apple öğrencilere ücretsiz AirPods dağıtacakApple öğrencilere ücretsiz AirPods dağıtacak

Apple Music de yine üniversite öğrencileri için aylık 9.99 TL olarak belirlendi. Normal şartlarda bireysel üyelik ücreti 19.99 TL.

Samsung

Öğrencilerin Samsung indirimlerinden yararlanabilmeleri Samsung'un resmi satış sitesine ‘edu’ ya da ‘k12’ uzantılı öğrenci mail adresi ile üye olup giriş yapmaları gerekiyor. Mail adresine gelen doğrulama linkini tıkladıktan sonra kampanyalı alışverişe başlanabiliyor. İndirimli cihazlar arasında telefon, tablet, TV ve ses sistemleri yer alıyor. Kampanya kapsamında tüm ürünler öğrencilere ücretsiz teslim ediliyor.

Spotify

Müzik ve podcast dinleme platformu da öğrencilere 1 aylık ücretsiz premium üyelik hediye ediyor. 1 ay dolduktan sonra ise aylık 8.99 TL alınıyor. Normalde aylık bedel öğrenci olmayanlara 17.99 TL.

Kampanyadan yararlanmak için Spotify’da oturum açmanız, öğrenci olduğunuzu belgeleyen kimliğiniz ile doğrulama adımlarını tamamlamanız gerekiyor.

Microsoft

Microsoft'un office satış sitesi üzerinden koşullara uyan öğrencilere ve öğretmenlere Word, Excel, PowerPoint, OneNote ve Microsoft Teams’i içeren Office 365’i ücretsiz sunuluyor.

YouTube

Öğrenci olarak YouTube Music Premium veya YouTube Premium üyeliğine indirimli kaydolabilirsiniz. Öğrenci üyeliğinden faydalanan kullanıcılar 16.99 TL yerine 9.99 TL ödüyorlar. 

Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR