Reklamlı Netflix aboneliği ile ilgili detaylar netleşiyor! Çevrim dışı izleme olmayacak

Netflix'in yakında tüm dünyada kullanıma sunacağı reklamlı abonelik türü için detaylar netleşmeye başladı. Son gelen bilgilere göre reklamlı abonelikte çevrim dışı izleme seçeneği olmayacak.

ABONE OL
GİRİŞ 18.08.2022 12:13 GÜNCELLEME 18.08.2022 12:13 TEKNOLOJİ
Reklamlı Netflix aboneliği ile ilgili detaylar netleşiyor! Çevrim dışı izleme olmayacak
Reklamlı Netflix aboneliği ile ilgili detaylar netleşiyor! Çevrim dışı izleme olmayacak

Netflix'in yakında sunulacak reklam destekli abonelik seçeneği, hareket halindeyken sık sık film veya dizi izleyenler için en iyi video akış seçeneği olmayabilir. 

Steve Moser isimli bir yazılım mühendisi Netflix'in iPhone uygulamasının kodunda "Reklamlı Netflix hariç tüm planlarda indirilebilir" yazan bir metin buldu. 

Konunun internette gündem olması üzerine TechCrunch'a açıklama yapan Netflix şunları söyledi:

"Daha düşük fiyatlı, reklam destekli bir seçeneğin nasıl piyasaya sürüleceğine karar vermenin henüz ilk günlerindeyiz ve herhangi bir karar verilmedi. Dolayısıyla bu noktada bunların hepsi sadece spekülasyon."

Temmuz ayında, Netflix eş CEO'su ve Baş İçerik Sorumlusu Ted Sarandos yaklaşmakta olan abonelik seçeneği hakkında her içeriğe erişilemeyeceğini itiraf etmişti.

Şirket, şovlarını ve filmlerini reklamların yanı sıra sunabilmek için stüdyolarla anlaşmaları yeniden müzakere etmek zorunda. Benzer şekilde, çevrimdışı görüntülemenin olmamasının da Netflix'in katman abonelerini premium üyelik için daha fazla ödemeye zorlamak istemesinden başka meşru bir nedeni olabilir.

Netflix'in reklamlı aboneliğinde her içeriğe erişilemeyecekNetflix'in reklamlı aboneliğinde her içeriğe erişilemeyecek

Netflix, çevrimdışı görüntüleme ile birlikte gelmeyen, reklam destekli bir seçeneğe sahip tek video akış platformu olmayacak. Aynı şekilde Disney+'a da reklamlı abonelik seçeneği gelecek ve içerikler çevrim dışı izlenemeyecek.

Netflix'in açıklamasına göre, yeni abonelik türü 2023'ün başlarında dünyadaki tüm Netflix kullanıcılara sunulacak.

KAYNAK : Haber7
Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR 1
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    ben bedava bakiyorum sorun yok sapik dizi filmleri bakmak icin para mi verecegim
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR