Yaratıcılığın sınırlarını zorlayan HUAWEI MatePad Pro tanıtıldı

Yeni nesil amiral gemisi tablet HUAWEI MatePad Pro, dış tasarım, ekran kalitesi, görsel-işitsel deneyim, yazılım ve donanım açısından güncellendi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2022 13:31 GÜNCELLEME 28.09.2022 13:36 TEKNOLOJİ
Yaratıcılığın sınırlarını zorlayan HUAWEI MatePad Pro tanıtıldı
Yaratıcılığın sınırlarını zorlayan HUAWEI MatePad Pro tanıtıldı

Tüketicilere daha akıllı bir tablet deneyimi yaşatan HUAWEI MatePad Pro, PC benzeri bir deneyim sunarak tablet ürünlerinin yaratıcılığını ve üretkenliğini daha da artırıyor. 120 Hz yüksek yenileme hızına, %90 ekran-gövde oranına ve Evrensel Renk Tutarlılığı teknolojisine sahip yüksek renk doğruluğu 12,6 inç HUAWEI OLED Gerçek Renkli FullView Ekran ile bütünleşti ve böylece daha zengin özellikler ve tutarlı renkli görüntüler sunuyor.

Huawei, tansiyon aleti ve saati birleştirdi! Karşınızda HUAWEI Watch D...Huawei, tansiyon aleti ve saati birleştirdi! Karşınızda HUAWEI Watch D...

Yakında Türkiye'de! HUAWEI Mate 50 Pro uluslararası pazar için tanıtıldıYakında Türkiye'de! HUAWEI Mate 50 Pro uluslararası pazar için tanıtıldı

Huawei, tasarımıyla göz kamaştıran yeni Nova 10 ve Nova 10 Pro serisini tanıttıHuawei, tasarımıyla göz kamaştıran yeni Nova 10 ve Nova 10 Pro serisini tanıttı

HUAWEI'nin hesaplı akıllı saati Watch GT 3 SE tanıtıldıHUAWEI'nin hesaplı akıllı saati Watch GT 3 SE tanıtıldı

HUAWEI MatePad Pro ayrıca kullanıcılara daha akıllı bir tablet deneyimi getiriyor ve PC benzeri bir deneyim sunarak tablet ürünlerinin yaratıcılığını ve üretkenliğini daha da artırıyor. Uygulama Çoklayıcı ve Çoklu Pencere desteği gibi özellikler, birden çok görevin aynı anda işlenmesini sağlıyor. Ek olarak, HUAWEI M-Pencil (2. nesil) ve akıllı manyetik klavye, kullanıcılara ofis, yaratıcı ve çalışma senaryoları arasında geçiş yaparken çok yönlülük sağlıyor.

Tabletin arka kapağı ergonomik bir his verirken harika bir estetik ve benzersiz ve şık bir renk sunan buzlanma işlemi kullanılarak tasarlandı. Bunun da ötesinde, HUAWEI MatePad Pro, HUAWEI SOUND ses sisteminin yanı sıra sekiz hoparlörle donatıldı ve böylece sürükleyici bir görsel-işitsel deneyim sunması sağlandı.

Tablet, HarmonyOS 3.0 işletim sistemi ile piyasa sürülüyor. Ayrıca 10.050 mAh’lik bir bataryaya sahip. Teknik özellikleri ise şu şekilde: 

Ekran: 12,6 inç 120 Hz tazeleme hızı sunan OLED panel, 600 nit parlaklık
İşlemci:HUAWEI Kirin 9000E
RAM: 8 veya 12 GB seçeneği
Depolama: 256 GB
Ön kamera: 8 MP Selfie Kamera, f/2.0 diyafram, Sabit Odak
Arka kamera: 13 MP (f/1.8 diyafram, AF), 8 MP (geniş açı uzunluğu, f/2.4 diyafram, FF), 3D Derinlik Algılama Kamerası
Batarya: 10.050 mAh, 40 W SuperCharge Desteği

MatePad Pro, HUAWEI'nin Türkiye sitesinde listelenmeye başlandı. Yeni tablet 18 bin 98 liradan alıcı buluyor.

Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR