WhatsApp ile yanlış mesaj gönderme sorunu tarih oluyor! 15 DK süre tanıyacak

WhatsApp "Mesaj Düzeltme" Android kullanıcılarının beğenisine sunmaya hazırlanıyor. İşte yeni özelliğe dair merak edilen detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 18.10.2022 16:40 GÜNCELLEME 18.10.2022 16:40 TEKNOLOJİ
WhatsApp ile yanlış mesaj gönderme sorunu tarih oluyor! 15 DK süre tanıyacak
WhatsApp ile yanlış mesaj gönderme sorunu tarih oluyor! 15 DK süre tanıyacak

WhatsApp tarafında yep yeni bir özellik daha ortaya çıktı. WABetaInfo tarafından paylaşılan bilgiye göre popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp Android kullanıcıları için "Mesaj Düzeltme" özelliğini kullanma sunmaya hazırlanıyor. Bilindiği üzere platform daha öncesinde yanlış veya yanlışlıkla gönderilen mesajların önüne geçebilmek için “Her İki Taraftan Da Sil” özelliğini kullanıcılarının beğenisine sunmuştu. Yeni özelliğin ise bu özelliğe benzer bir şekilde çalışması bekleniyor.

WHATSAPP "MESAJ DÜZENLEME" ÖZELLİĞİ GÖRÜLDÜ

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın beta sürümünde "Mesaj Düzeltme" özelliği görüldü. Adından da anlaşılacağı üzere söz konusu özellik gönderilen mesajların daha sonrasında düzenlenebilmesine olanak sağlayacak. Teknoloji devinin WABetaInfo tarafından açıklanan bu özelliğin yazım hatalarını düzenleyebilmek için kullanıcı deneyimine sunacağı düşünülüyor.

WhatsApp Mesaj Düzenleme

"Mesaj Düzeltme" özelliği “Her İki Taraftan Da Sil” de olduğu gibi süre ile sınırlandırılacak. Kullanıcı gönderdiği mesajı en geç 15 DK içerisinde düzenleyebilecek. Sürenin dolması ile birlikte gönderici mesaja müdahale edemeyecek.

“Her İki Taraftan Da Sil” özelliğini de kullanıcıların beğenisine sunulduğunda kısa süre ile sınırlandırılmıştı. Daha sonrasında bu süre uzatıldı. "Mesaj Düzeltme" özelliğinde ise bu sürenin uzatılıp uzatılmayacağına dair henüz kesin bir bilgi bulunmuyor.

DÜZELTİLEN MESAJ BELLİ OLACAK

Yine yapılan açıklamaya göre 15 DK içerisinde düzeltilen mesajın sağ alt köşesinde "Düzeltildi" ibaresi yer alacak. Kullanıcı mesajın düzeltildiğini kolayca anlayabilecek.

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR 4
  • NORVEÇli ALI 1 yıl önce Şikayet Et
    WhatsApp hayatımı kolaylaştırdı her telefon olan bir uygulama çok seviyorum
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    ne komik ya zaten o zamn icin de msj okunmus demek
    Cevapla
  • ahmed 1 yıl önce Şikayet Et
    işi gücü fitne fesat.
    Cevapla
  • Oze 1 yıl önce Şikayet Et
    Bundan Nasıl Böyle Bir Anlam Çıkarttınız..? Bu İşler TEMBEL TEMBEL OTURUP ALLAH Büyük ALLAH Verir Demekle olmuyor. Çalışacaksın , Üreteceksin , Kendini Geliştireceksin. Din Toplum için çok önemlidir. Ancak Herşeyi ALLAHA , DİNİMİZE , HELAL ,HARAM , FİTNE FESAT Gibi Sözlere Bağlamakla Gelişmiyoruz. Sen Üret , Geliştir, Ülken İçin Çalış ALLAH Zaten Arkanda Seni Destekler. Sen yatarsan destek bulamazsın sopa ile oynatırlar seni.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR