Musk'tan Apple'a ziyaret: "Yanlış anlaşılmayı çözdük"

Twitter'ın sahibi Elon Musk, Apple CEO'su Tim Cook ile görüştüğünü açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.12.2022 08:58 GÜNCELLEME 01.12.2022 08:58 TEKNOLOJİ
Musk'tan Apple'a ziyaret: "Yanlış anlaşılmayı çözdük"
Musk'tan Apple'a ziyaret: "Yanlış anlaşılmayı çözdük"

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, Apple'ın genel merkezine gittiğini ve Apple CEO'su Tim Cook ile görüştüğünü açıkladı.

Musk, Twitter'dan yaptığı paylaşımında, “Diğer şeylerin yanı sıra, Twitter'ın potansiyel olarak App Store'dan kaldırılmasıyla ilgili yanlış anlaşılmayı çözdük. Tim, Apple'ın bunu asla göz önünde bulundurmadığını biliyordu" dedi.

Elon Musk, pazartesi günü yaptığı paylaşımlarda Apple’ı sansürle suçlamış ve uygulama mağazasında yapılan satışlardan pay alması da dahil politikalarını sert eleştirmişti.

Musk, "Apple’ın App Store’dan satın aldığınız her şeye gizli bir şekilde yüzde 30 vergi koyduğunu biliyor muydunuz" ifadesini kullanmıştı. Musk, Apple'ın Twitter'ı App Store'dan kaldırması halinde kendi akıllı telefonlarını üreteceğini söylemişti.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR