Togg'un merakla beklenen uygulaması yayında

Şubat ayından itibaren ön sipariş sürecinin de gerçekleştirilebileceği Togg'un Trumore uygulaması 20 Şubat saat 15.00'da App Store, Google Play ve AppGallery'de yayına alındı!

ABONE OL
GİRİŞ 20.01.2023 17:04 GÜNCELLEME 20.01.2023 18:02 TEKNOLOJİ
Togg'un merakla beklenen uygulaması yayında
Togg'un merakla beklenen uygulaması yayında

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, Trumore uygulamasını indirip çekilişe katılanların Togg için ön sipariş verme hakkı kazanacağını açıkladı.

Togg'da önemli gelişme yaşandı. Türkiye’nin ilk yüzde 100 elektrikli yerli otomobili Togg, ekosisteminde önemli bir rolü olan mobil uygulaması Trumore'u yayımladı.

Togg, Trumore'u akıllı telefonlarına indirenlerin ister NFT açık artırmasıyla, ister YeniLig'de yarışarak isterse de çekilişe katılarak ön sipariş verme hakkı doğacağını duyurdu.

Togg sosyal medya hesabı Twitter üzerinden heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu. Akıllı cihaz olarak tanımlanan Togg'a destek verecek olan Trumore uygulaması platformlarda yayımlandı.

TRUMORE PLATFORMLARDA

Yapılan paylaşım ile kişiselleştirilmiş, akıllı, empatik ve kesintisiz bir kullanıcı deneyimi sunan Trumore'un bugün App Store, Google Play ve AppGallery'deki yerini alacağı açıklandı.

AKILLI ŞEHİRLER İÇİN TRUMORE DENEYİMİ

Togg, Trumore'un kullanıcılarına kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve sürekli gelişen uygulamaları ile akıllı yaşam alanındaki dijital platformunu deneyimletiyor. Kullanıcı ihtiyaçlarını anlayan yapay zeka günlük rutinleri planlıyor, asistanlık yapıyor.

Akıllı rotalama ile uygun şarj istasyonuna göre, park yeri planlama, sipariş verebilme ve ödeme yapabilme gibi çözümleri sunuyor. Kazandıran blokzincir tabanlı fintek çözümleri ile kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sağlıyor. Sürekli gelişen iş ortaklığı ağıyla kullanıcılarına daha fazlasını deneyimletiyor.

 "Siparişleri şubat ayında açıyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, mobilite ekosistemini Trumore dijital platformuyla genişletip yaygınlaştırdıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Mobilite deneyimini yeniden tanımlayarak kullanıcılara günlük yaşamlarını kolaylaştırıp keyifli hale getirecek akıllı yaşam çözümleri geliştiriyoruz. Bu çözümlerimizi Trumore dijital platformumuz üzerinden kullanıcılarla buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Platformumuzu oluşturan Earn.more, Go.more, Play.more ve Scale.more başlıklarında mobilite ekosisteminin sunduğu tüm fırsatları biz de kullanıcıların hizmetine sunuyoruz. Veriyi işleyip yapay zekâ ile geliştirebilen platformumuz daha çok kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve sürekli gelişen bir dünya demek. Uygulamamız ile kullanıcılara kesintisiz bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz. Hedefimize giden yolda şubat ayında da ön siparişleri açıp ilk çeyrek sonunda ilk akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla buluşturmaya başlayacağız. Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz. Trumore platformu üzerinden de Togg akıllı cihazına ön sipariş verme hakkı olacak."

KAYNAK : Habertürk
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    15 Ocak
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Uygulamayı indirdim çok basit ilkokul çocuklarına hitap ediyor oyun programı gibi
    Cevapla
  • Millet 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsunda korkunç bir gerçek var 25 yıl çalışıp tavandan kıdem tazminatı alan biri bile bu arabanın yanına yaklaşamıyor şaka gibi
    Cevapla
  • Zaza zazaoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Togg çıkmadan önce kişi bu aracın muadilini alabiliyor da bunu mu alamıyor yok eğer daha önceki gibi alamıyorsa kafaya takacak bir problem de yok. Sanki daha önce alabiliyorduk da şimdi işler çok kötü oldu alamıyoruz manasında cümleler ilginç bir durum.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin de bineceğin segmentte arabada üretecekler inşallah. Şu an üretilecek olan en üst seğment arabası togg un. O yüzden böyle acitasyon yapmak saçma. Araba üreten ülkelerdeki halkın bindiği arabalara bakarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.
    Cevapla
  • Gerçek 1 yıl önce Şikayet Et
    Her italyan ferrariye mi biniyor senin yorumun şaka gibi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İlgilendirniyorsa yorum da yazmazsın olur biter,
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    vay be. bir hayal daha gerçek oluyor. araba üretiyoruz araba! gerçekten türk olan milli olan birisi bu durma sevinir arkadaş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR