Türkiye fiyatı belli oldu... İşte General Mobile GM 23 hakkındaki detaylar!

Giriş seviyesi cihazlar kategorisinde yer alacak olan General Mobile 23, tanıtıldı. Siyah, beyaz ve mavi renk seçenekleriyle gelen GM 23, 5.199 TL ile ön siparişe açıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.04.2023 09:31 GÜNCELLEME 26.04.2023 09:38 TEKNOLOJİ
Türkiye fiyatı belli oldu... İşte General Mobile GM 23 hakkındaki detaylar!
Türkiye fiyatı belli oldu... İşte General Mobile GM 23 hakkındaki detaylar!

Android akıllı telefon pazarında oldukça sevilen akıllı cihazlarla kullanıcıların karşısına çıkan General Mobile, yeni cihazını tanıttı. Ön siparişe açılan GM 23, uygun fiyat ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

General Mobile GM 23

GENERAL MOBİLE 23'ÜN ÖZELLİKLERİ

General Mobile, GM 23 modelinde sade bir tasarımın kullanılmasını tercih ettiği görülüyor. Siyah, beyaz ve mavi renk ile kullanıcıların karşısına çıkacak olan cihaz 6,52 inç, 90HZ, HD+ IPS bir erkan ile geliyor. 

İşlemci tarafında ise GM 23 Media Tek Helio G37 yongasını kullanıyor. 8GB RAM ile gelen cihaz 128GB artırılabilir depolama alanıyla geliyor.

GM 23'ün arka kısmında AI destekli 50 MP ana kamera ve bir makro kamera yer alıyor. Ana kamerada yer alan F/1.8 diyafram açıklığı özelliğine sahip sensör, yapay zeka ve Tetrapixel teknolojisini barındırıyor.

GM 23 parmak izi sensörünü bulunduruyor ve bu sensör cihazın yan kısmında yer alıyor. Bağlantı özellikleri arasında ise Bluetooth 5.0 teknolojisini barındıran cihazda, 3.5mm kulaklık ve mikrofon girişine yer verildi.

Giriş seviyesi bandında iyi bir deneyim sunması düşünülen GM 23'ün 15W şarj ile desteklenen 5.000mAh bir bataryayla geliyor.

İŞLETİM SİSTEMİ VE FİYATI

Ön siparişe açılan GM 23, saf Android arayüzüne sahip Android 12 işletim sistemiyle geliyor. Ürünün Türkiye fiyatının 5.199 TL olarak belirtildiği akıllı telefon, giriş seviyesindeki cihazlar kategorisinde yer alıyor.

 

KAYNAK : Haber7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR