Türk Telekom’dan online başvuruya özel fiber kampanya!

Türk Telekom, yeni ev interneti müşterilerine, online başvuruya özel yüksek hızlı fiber internet kampanyası başlattı. Kampanyaya yeni başvurularda ilk 6 ay cazip fiyatlı seçenekler sunuluyor!

ABONE OL
GİRİŞ 20.06.2023 16:32 GÜNCELLEME 20.06.2023 16:32 TEKNOLOJİ
Türk Telekom’dan online başvuruya özel fiber kampanya!
Türk Telekom’dan online başvuruya özel fiber kampanya!

Teknoloji ve dijital dönüşümdeki öncü rolü ile çalışmalarını sürdüren Türk Telekom, ev internetinde avantajlı teklifler sunmaya devam ediyor.

Türk Telekom, yeni ev interneti müşterilerine, online başvuruya özel yüksek hızlı fiber internet kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında yeni başvurularda ilk 6 ay cazip fiyatlı seçenekler sunulurken, McAfee virüs koruma programı da hediye ediliyor. 

24 AY KALMA SÖZLERİNE İLK 6 AY AVANTAJLI TEKLİFLER
 
Türkiye’nin fiber gücü Türk Telekom, Online’a Özel Efsane Fiber Kampanyası ile avantajlı online tarifelerini duyurdu. Türk Telekom’un online başvuruya özel kampanyasıyla yeni gelen müşterilere 50, 100, 500 ve 1000 mbps hızlarındaki fiber paketlerde 24 ay kalma sözlerine karşılık ilk 6 ay avantajlı teklifler ile ödeme kolaylığı sağlanıyor.

ısa süre geçerli olacak tarifelerde ilk 6 ay 130 TL’den başlayan avantajlı tekliflere ek olarak taahhüt süresi boyunca fiyat garantisi sunuluyor. 
 
Türk Telekom ayrıca online başvuru üzerinden siparişini kendisi tamamlayan müşterilerine yüksek hızda avantajlı fiber internet tekliflerine ek olarak, 6 aylık McAfee virüs koruma programını da hediye ediyor. 

 

KAYNAK : HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR