ChatGPT beklenen özelliğe kavuştu!

OpenAI tarafından geliştirilen ChatGPT, Browsing adı verilen yeni bir özelliği kullanarak sorulan soruların yanıtlarını Bing'de arayabilecek.

ABONE OL
GİRİŞ 28.06.2023 12:37 GÜNCELLEME 28.06.2023 12:40 TEKNOLOJİ
ChatGPT beklenen özelliğe kavuştu!
ChatGPT beklenen özelliğe kavuştu!

OpenAI bugün, şirketin yapay zeka destekli sohbet robotunun premium sürümü olan ChatGPT Plus abonelerinin, ChatGPT uygulamasında Browsing adı verilen yeni bir özelliği kullanarak ChatGPT'nin soruların yanıtlarını Bing'de aramasını sağlayabileceklerini duyurdu.

Beyaz Saray'dan ChatGPT sınırlaması!Beyaz Saray'dan ChatGPT sınırlaması!

BİNG İLE TARAMA ÖZELLİĞİ EKLENDİ

Tarama, uygulama ayarlarının Yeni Özellikler bölümüne gidip model değiştiricide "GPT-4" seçilerek ve açılır listeden "Bing ile Tarama" seçilerek etkinleştirilebilecek. 

OpenAI, Tarama'nın özellikle güncel olaylar ve "ChatGPT'nin orijinal eğitim verilerinin ötesine geçen" diğer bilgilerle ilgili sorgular için yararlı olduğunu belirtti. Tarama devre dışı bırakıldığında, ChatGPT'nin bilgisi 2021'deki verilerle sınırlı kalıyor.

2011 yılında yapılan bir analie göre Bing'in Google bağlantılarına kıyasla Microsoft ile ilgili daha fazla sonucu haksız bir şekilde sunduğunu ortaya koymuştu.

Japonya yapay zekayı ilk ve orta dereceli okullara taşıyor!Japonya yapay zekayı ilk ve orta dereceli okullara taşıyor!

ARAMA OTORUNDA DEZENFORMASYON TEHLİKESİ BULUNUYOR

Daha yakın bir zamanda, Stanford'da yapılan bir araştırma, Bing'in en iyi arama sonuçlarının "endişe verici" miktarda dezenformasyon içerdiğine dair kanıtlar ortaya koydu.

KAYNAK : HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR