Honor Magic VS2, daha ince ve daha hafif olacak!

HONOR, katlanabilir ekranlı telefonlarda çıtayı bir üst seviyeye çıkarmaya hazırlanıyor. Yeni gelen bilgilere göre HONOR VS2'nin daha ince ve daha hafif bir tasarıma sahip olacağı yönünde.

ABONE OL
GİRİŞ 11.10.2023 12:02 GÜNCELLEME 11.10.2023 12:20 TEKNOLOJİ
Honor Magic VS2, daha ince ve daha hafif olacak!
Honor Magic VS2, daha ince ve daha hafif olacak!

Honor Magic V2'nin piyasaya sürülmesiyle Honor, katlanabilir akıllı telefon pazarında adından oldukça söz ettirdi. V2 sadece hafif bir tasarıma sahip olmakla kalmadı, aynı zamanda ultra ince bir gövdeye de sahipti. Bu iki faktör, katlanabilir telefonun rekabette çok öne çıkmasını sağladı. Honor Magic Vs2 ile Çinli marka işleri bir çentik yukarı taşımaya hazırlanıyor.

Honor, Magic Vs2'nin Magic V2'den "daha ince ve daha hafif" katlanabilir olacağını doğruladı. İşin en güzel yanı ise cihazı tüm ihtişamıyla görmek için uzun süre beklemenize gerek olmaması. Katlanabilir akıllı telefon 12 Ekim'de, yani 3 gün sonra piyasaya çıkıyor.

HONOR MAGIC VS2'DEN NE BEKLEMELİSİNİZ

Honor Magic Vs2, selefi Magic Vs'ye göre hafif bir güncelleme olacak. Geekbench'te yakın zamanda yapılan bir kıyaslama, cihazın son nesil bir amiral gemisi işlemcisi olan Snapdragon 8+ Gen 1'e sahip olacağını ortaya koydu. Benchmark ayrıca 16GB RAM bilgisini de içeriyor.

Arka tarafta, Magic Vs2 50MP birincil kamera ile gelecek, ancak iki ikincil kameranın ayrıntıları henüz onaylanmadı. Bununla birlikte, Magic Vs'nin 50MP ultra geniş sensöre ve 8MP telefoto atıcıya sahip olduğunu belirtmek gerekir. Ancak, aşağıda ekli resmi posterden de görebileceğiniz gibi, arka tarafta üç kamera bulunacağı doğrulandı.

Bununla birlikte, daha önce de belirtildiği gibi, Honor Magic Vs2'nin ana satış noktası daha ince ve daha hafif gövdesidir. Selefi, katlanmamış aşamada 6,1 mm'lik bir profille geldi ve bu da onu o zamanın en ince katlanabiliri yaptı.

Ve eğer merak ediyorsanız, Magic V2 katlanmamış durumda 4,7 mm'lik bir profile sahip. Dolayısıyla, telefonun gerçekte ne kadar "daha ince ve daha hafif" olduğunu görmek ilginç olacaktır.

KAYNAK : HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR