realme 11 Pro Serisi’nde Matteo Menotto dokunuşu

realme, 11 Pro Serisi tasarımını Gucci önceki tasarımcısı Matteo Menotto’nun katkılarıyla gerçekleştirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.10.2023 15:10 GÜNCELLEME 24.10.2023 15:10 TEKNOLOJİ
realme 11 Pro Serisi’nde Matteo Menotto dokunuşu
realme 11 Pro Serisi’nde Matteo Menotto dokunuşu

Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası, realme 11 Pro Serisi’ni dünyanın en iyileri Mete Gazoz ve Melissa Vargas’ın yer aldığı reklam filmi ile tanıttı. Yılın amiral gemisi olarak konumlandırılan realme 11 Pro Serisi, yakınlaştırma kapasitesi ile devrim niteliğinde mobil fotoğrafçılık deneyimleri sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda realme Tasarım Stüdyosu ve Gucci önceki tasarımcısı Matteo Menotto’nun katkılarıyla yaratılan olağanüstü tasarımı ile kullanıcılarını yepyeni bir deneyime çağırıyor. 11 Pro Serisi Gündoğumu Beji, Vaha Yeşili ve Astral Siyah olmak üzere, üç renk seçeneğiyle kullanıcıların beğenisine sunuldu. 
 
Güçlü performans ve zarif tasarımın birleşimi: realme 11 Pro Serisi 
 
“Dare to leap” fikrini benimseyen realme, lüks markaların üst düzey tasarım ve işçiliğini dünyanın dört bir yanındaki gençlerle buluşturmak amacıyla, realme Tasarım Stüdyosu ve Gucci'nin önceki baskı ve tekstil tasarımcısı Matteo Menotto, realme 11 Pro Serisi için özel bir tasarıma ortaklaşa imza attılar.
 
Matteo Menotto, çantalar ve diğer tekstil ürünleri için moda baskı tasarımları yaratmasıyla tanınır. Popüler unsurlardan ve sanatsal mirastan ilham alarak özgün bir bakış açısıyla yaratıcı çalışmalara yeni olanaklar açıyor. Baskı modası ve cep telefonu tasarımının birleşimi "Moda Şehri" Milano'dan ilham alıyor. Milano'nun moda kültürü, temel mizacı ve sanatsal atmosferi benzersiz bir estetik ve tasarım ilhamına zemin sağlıyor. realme 11 Pro serisinin yuvarlak şekilli kamera modülü tasarımı yükselen güneşe benziyor, ortadaki sarı çizgi uzaklara uzanan bir yolu sembolize ederken, bej vegan deri caddenin her iki tarafındaki güneşin rengini somutlaştırarak Milano'da güneşin doğduğu güzel anı mükemmel bir şekilde sunuyor.
 
realme 11 Pro Serisinin arkasındaki özel vegan deri tasarımı, premium çantalardan ve premium araba iç tasarımlarından el yapımı 3D dikişler ve premium araba iç tasarımlarından elde edilen 3D dokuma dokusu gibi üst düzey deri çantalardan ve kamera çantalarından türetilmiştir. 
 
Farklı stiller için üç çarpıcı renk
realme 11 Pro Serisi, genç nesillerin estetik ihtiyaçlarına hitap eden, modaya uygun tasarımı ve renk seçenekleri ile öne çıkıyor. realme 11 Pro+ 5G,  Gündoğumu Beji, Vaha Yeşili ve Astral Siyah olmak üzere üç renk seçeneğini, realme 11 Pro 5G  ise Gündoğumu Beji ve Astral Siyah  renk seçeneklerini  kullanıcıların beğenisine sunuluyor.
 
realme teknolojiyi estetik tasarımı ile sunuyor
Moda trendlerine uygun estetik tasarımının yanı sıra realme 11 Pro Serisi, amiral gemisi görüntü standardına bağlı kalarak "amiral gemisi görüntülerinin yaygınlaştırılması" yönünde önemli bir adım atıyor. realme 11 Pro+ 5G, 200MP SuperZoom Kamera ve Otomatik Yakınlaştırma modu, SuperOIS, Ay Modu, Süper Grup Portresi ve daha fazlası gibi bir dizi kamera özelliği ile birlikte geliyor.

 

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR