Mark Zuckerberg: Kızım beni 'sığır çobanı' sandı

Meta CEO'su Mark Zuckerberg'in bugünlerde o kadar çok hobisi var ki kızı bile ne iş yaptığından emin değil. Mark Zuckerberg kızının bir süre kendisini sığır çiftçisi sandığını söyledi...

ABONE OL
GİRİŞ 19.02.2024 17:15 GÜNCELLEME 19.02.2024 17:31 TEKNOLOJİ
Mark Zuckerberg: Kızım beni 'sığır çobanı' sandı
Mark Zuckerberg: Kızım beni 'sığır çobanı' sandı

Zuckerberg kısa bir süre önce sığır çiftliği sahibi olarak yeni bir hobi edindi ve karma dövüş sanatları, hidrofoiling ve CrossFit'i de içeren büyüyen teknoloji yöneticisi müfredat dışı listesine ekledi.

Ve şimdi kızı, onun trilyon dolarlık bir teknoloji şirketinin başı olmak yerine tam zamanlı bir sığır çiftçisi olup olmadığını merak etmeye başladı.

"KIZIM BENİ SIĞIR ÇOBANI SANDI"

"Eğer çocuksanız  yani kızlarım gibi, Meta'nın ne olduğunu anlamak biraz zor, değil mi?" Zuckerberg Cuma günü Morning Brew Daily'nin bir bölümünde şunları söyledi. "Bu çok soyut bir uygulama, değil mi? Genç bir çocuk gibisiniz. Bu yüzden kızım bir süre beni sığır çobanı sandı."

Zuckerberg'in şansına, kızı onun çiftçi hayatını desteklediğini söyledi. "Kızım şöyle diyor: 'Pekala, babam gibi, yaptığın şey açıkça bu. Mark's Meats henüz prime time için hazır değil ama sen gerçekten buna odaklanmışsın'" dediğini hatırlıyor.

Zuckerberg, kızının manevi desteğiyle dünyanın en kaliteli etlerinden bazılarını üretmeyi hedefliyor. Ticari sığır işletmeleriyle aynı kısıtlamalarla karşılaşmadığı için Zuckerberg ineklerini düşünebildiği "en yoğun, en besleyici" diyetle beslediğini söyledi.

Her şey yolunda giderse, Zuckerberg ailesiyle birlikte tam zamanlı bir çiftlik sahibi olma konusuna güldüklerini söyledi. "Priscilla ve kızlarımla hep Meta ile işim biterse Mark's Meats'i işleteceğim diye şakalaşıyoruz."

KAYNAK : HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR