OPPO Reno11 F 5G Türkiye’de kullanıcılarla buluştu

Dünyanın önde gelen akıllı telefon markası OPPO, göz alıcı tasarımı ve etkileyici özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken yeni modeli OPPO Reno11 F 5G’yi Türkiye’de kullanıcıların beğenisine sundu.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2024 12:38 GÜNCELLEME 22.05.2024 12:38 TEKNOLOJİ
OPPO Reno11 F 5G Türkiye’de kullanıcılarla buluştu
OPPO Reno11 F 5G Türkiye’de kullanıcılarla buluştu

Akıllı telefon dünyasının lider markalarından OPPO, göz alıcı stili 120 Hz Çerçevesiz AMOLED Ekran ve 64MP Ultra Net Üçlü Kamera ile birleştiren yeni modeli Reno11 F 5G’yi Türkiye’de tüketicilerle buluşturdu. Yaz mevsiminin coşkusunu yansıtan Okyanus Mavisi ve Palmiye Yeşili renkleriyle göz dolduran Reno11 F 5G, sunduğu yüksek performans ve uygun fiyatla orta segment akıllı telefon kategorisinde kullanıcıların akıllı telefon deneyimini zirveye taşımayı hedefliyor. Ultra ince ve hafif tasarımı, sadece 7,54 mm kalınlığı ve 177g ağırlığı ile orta segmente yeni bir soluk getiren telefon hayatı maksimum düzeyde yaşamak isteyen tüketicilerin gün boyu dayanan ve hızla şarj olan uzun ömürlü yol arkadaşı olacak; uzun mesajlaşma, oyun oynama veya izleme seansları sırasında da onlara konfor sunacak.

Reno11 F 5G 6.7 inç boyutundaki Sınırsız 120Hz AMOLED Ekranı, canlı ekran teknolojisi, ekranın her iki yanında ultra ince 1.47mm çerçevesi ve %93.4 ekran gövde oranıyla ile kullanıcılara neredeyse tam bir ekran deneyimi ve kusursuz görüntüleme sunuyor. 1 milyardan fazla renge sahip parlak 10-bit AMOLED ekran, 1100 nit zirve parlaklığı ile gerçeğine yakın fotoğraflar çekme imkânı veriyor. 120Hz akıcı yenileme hızı ile sosyal medya deneyimini üst seviyeye taşıyan telefon, 90 nit'in altındaki 2160Hz PWM karartma ile de daha göz dostu bir kullanım sunuyor. Yapay zekâ özellikleriyle de dikkat çeken OPPO Reno11 F 5G, yapay zekâ portre rötuşlama ve görüntülerdeki istenmeyen kişileri veya nesneleri belirleyip kaldırarak iz bırakmadan boşlukları doğal olarak doldurabilen silme özelliği (AI Silgi) ile geliyor. Gürültülü arka plan seslerini de başarılı bir şekilde engelleyen Reno11 F 5G, Ultra Ses Modu ile hoparlörden duyulan sesi %300 yükselterek az gelen seslerin daha iyi duyulmasını sağlıyor.

DETAYLARLA DOLU FOTOĞRAF VE VIDEOLAR

Reno11 F 5G, 64MP Ultra-Net Üçlü Kamera ve 4K kayıt özelliği ile içerik yakalamak için ideal bir seçenek. Telefonun yüksek çözünürlüklü 64MP ana kamerası, ultra geniş ve ayrılmış bir makro kamerası ile ayrıntı dolu fotoğrafları başarıyla çekmeyi sağlıyor. Akıllı gece modu, çok yönlü 25mm geniş açılı bir kamerası ve ultra geniş 8MP kamerası ile telefon her türlü ışık ve aydınlatma ortamında profesyonel manzara fotoğrafları çekmeye imkân veriyor. Ana kamera ve 32MP özçekim kamerası sayesinde 4K Ultra-Net video çekmek mümkün olurken, OPPO’nun Portre Uzman Motoru ile gelen kamera portre fotoğrafları da bir üst boyuta taşıyor. Netlik ve yumuşak odak arasında başarılı bir denge oluşturmak için gelişmiş yüz tanıma, nesne algılama, cilt tonu koruması gibi özellikleri birleştiren Portre Uzman Motoru ile kullanıcılar en güzel portreleri çekebiliyor.

İŞ VE OYUN IÇIN COLOROS 14

Reno11 F 5G, OPPO’nun ColorOS 14 işletim sistemi ile kullanıcılara kullanım kolaylığı, güvenlik, üretkenlik, güvenilirlik ve uzun ömürlülüğü bir arada sunuyor. Dosya Yuvası (File Dock) özelliği; resim, metin veya dosyaları kolayca kaydetme ve uygulamalar arasında hızlıca paylaşma olanağı sağlıyor. Akıllı Dokunma (Smart Touch) özelliği ile kullanıcılar bir ekran görüntüsünün içinden resim, metin ve hatta resimler

içindeki metinleri bile yakalayıp alabiliyor. Akıllı Görüntü Matlama (Smart Touch Matting) özelliği ile bir fotoğrafta altıya kadar nesneyi kolayca kesmek ve resmi Dosya Yuvası’na kaydetmek, böylece çıkartmalar oluşturmak veya doğrudan başka bir uygulama ile paylaşmak mümkün oluyor.

ColorOS 14'ün yeni nesil Trinity Engine teknolojisi de hızlı ve sorunsuz performansı garanti ediyor. ROM Canlandırma (ROM Vitalisation) özelliği, kullanılmayan verileri sıkıştırarak ve yinelenen dosyaları kaldırarak 256 GB kapasiteli Reno11 F 5G'den 23 GB'a kadar ekstra alan tasarrufu sağlayabiliyor. OPPO'nun 48 Aylık Akıcılık Koruması sayesinde Reno11 F 5G kullanıcıları telefonlarını yıllar sonra bile sorunsuz kullanabileceklerinden emin oluyor.

GELIŞMIŞ BAĞLANABILIRLIK VE PIL

Reno11 F 5G, 6nm MediaTek Dimensity 7050 yonga seti ile çoklu görevlerin ve oyun ve 4K video çekim gibi zorlu görevlerin üstesinden başarıyla geliyor. Telefon 8GB RAM'i ve 8GB'a kadar genişletilebilir ekstra RAM'i ile arka plandaki uygulamaların kapatılmasına gerek olmadan birden fazla uygulama ve oyun çalıştırmaya olanak tanıyor. 256GB depolama alanı microSD kart aracılığıyla 2TB'a kadar genişletilebiliyor.

Uzun ömürlü, büyük 5000mAh piliyle dikkat çeken Reno11 F 5G, 67W SUPERVOOCTM hızlı şarj ile sadece 10 dakikada %30'a kadar şarj olabiliyor ve tam şarja 48 dakikada ulaşabiliyor. Gelişmiş pil teknolojisiyle dört yıl kullanımdan sonra bile etkileyici pil ömrünü garantileyen telefon böylece kullanıcılara gün boyu kesintisiz kullanım imkânı tanıyor.

100.000 ses tuşuna basma, 200.000 güç düğmesine basma ve USB-C kablosunu 20.000 kez takıp çıkarma işlemlerinin yer aldığı kalite testlerinden başarıyla geçen Reno11 F 5G’nin toza ve su sıçramalarına karşı dayanıklılığı da IP65 sertifikası ile belgelendi.

OPPO’DAN RENO11 F 5G’YE ÖZEL HEDİYE ÇEKI KAMPANYASI

Reno11 G 5G, 22 Mayıs’tan itibaren Okyanus Mavisi ve Palmiye Yeşili renk seçenekleri ve 18.999 TL tavsiye edilen satış fiyatı ile tüketici ile buluşuyor. 22 – 27 Mayıs tarihleri arasında Amazon, Mediamarkt, Teknosa, Vatan, Hepsiburada, N11, Pazarama, D&R ve Idefix üzerinden Reno11 F 5G için sipariş veren ilk 2000 kişi, 2000 TL değerinde hediye çekinin sahibi olacak.

OPPO RENO11 F 5G ÖZELLIKLER:

Ekran: Çerçevesiz 120Hz AMOLED Ekran, 120Hz Ultra Yüksek Ekran Yenileme Oranı

İşlemci: MediaTek Dimensity 7050

Depolama: 8GB RAM + 256GB ROM

Arka kamera: 64MP Ultra-Net Üçlü Kamera, 64MP Ultra-Net Ana Kamera, Ultra-Geniş-Açı Kamera, Makro Kamera

Ön kamera: 32MP Ultra-Net Selfie Kamerası

Yazılım: ColorOS 14

Batarya: 67W SUPERVOOCTM Hızlı Şarj, 5000mAh Büyük Pil, 4 Yıl Ömürlü Pil

Ağırlık: 177 gr

KAYNAK : HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR