Turkcell'den bayrama özel GB kampanyası

Turkcell, Salla Kazan kampanyası kapsamında Kurban Bayramı’nda müşterilerine toplam 30 milyon GB internet hediye edeceğini duyurdu. Kullanıcılar, 16-19 Haziran tarihleri arasında uygulama üzerinden, ek Salla Kazan hakkı kazanacak.

ABONE OL
GİRİŞ 15.06.2024 14:39 GÜNCELLEME 15.06.2024 14:39 TEKNOLOJİ
Turkcell'den bayrama özel GB kampanyası
Turkcell'den bayrama özel GB kampanyası

Turkcell, Kurban Bayramı’na özel ek Salla Kazan kampanyası ile toplam 30 milyon GB internet hediye edecek. Yapılan açıklamaya göre Turkcell’liler, 16-19 Haziran tarihlerindeki bayram dönemine özel kampanya ile Turkcell uygulamasında yer alan Salla Kazan’a gelerek bu ek haktan faydalanabilecek ve hediyelerini alabilecek.

Bu özel kampanyadan yararlanmak için tek yapılması gereken App Store veya Google Play’den Turkcell uygulamasını indirerek Kurban Bayramı dönemine özel ek Salla Kazan kampanyasına katılmak.

KAYNAK : İHA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR