Häkkinen, Türkiye Innovation Week için İstanbul’a geliyor!

Haliç Kongre Merkezi’nde 10 Ekim’de başlayacak Türkiye Innovation Week’te iki önemli keynote konuşmacı olacak

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2024 14:12 GÜNCELLEME 27.09.2024 14:12 TEKNOLOJİ
Häkkinen, Türkiye Innovation  Week için İstanbul’a geliyor!
Häkkinen, Türkiye Innovation Week için İstanbul’a geliyor!

Haliç Kongre Merkezi’nde 10 Ekim’de başlayacak Türkiye Innovation Week’te iki önemli keynote konuşmacı olacak: İki kez Formula 1 şampiyonu olan Mika Pauli Häkkinen ve küçük parçalardan büyük dünyalar yaratan Lego Küresel Üst Yönetim Üyesi Christian Majgaard. Etkinlikte ayrıca 120’ye yakın konuşmacının katılacağı toplam 22 panel düzenlenecek

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından bu yıl 11’inci kez düzenlenecek Türkiye Innovation Week’te (TIW24) yer alacak konuşmacılar netleşmeye başladı. 10-12 Ekim tarihleri arasında yapılacak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı Türkiye Innovation Week’te iki keynote konuşmacı yer alacak.

Bu isimlerden ilki 1998 ve 1999 yıllarında McLaren takımı adına yarıştığı Formula 1’de Dünya Şampiyonu olan Uçan Fin lakaplı Finlandiyalı Mika Pauli Häkkinen olacak. Häkkinen, Türkiye Innovation Week’in başlayacağı ilk gün olan 10 Ekim’de açılış konuşmaların ardından ve ilk oturumun öncesinde sahne alacak.

Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek TIW24’ün ikinci keynote konuşmacısı küçük parçalardan büyük dünyalar yaratan Lego’nun Küresel Üst Yönetim Üyesi Christian Majgaard olacak. Majgaard, Türkiye Innovation Week’in ikinci günü olan 11 Ekim’de büyük sahnede katılımcılar karşısına çıkacak inovasyon konusundaki deneyimlerini paylaşacak.

ÖNEMLİ İSİMLER MODERATÖR VE KONUŞMACI

Türkiye Innovation Week’te aralarında teknoloji yazarı ve trend avcısı Serdar Kuzuloğlu’ndan, Topkapı Üniversitesi Rektörü Emre Alkin’e kadar birçok tanınmış isim moderatör olacak.

Toplamda 22 panel, 6 çalıştay ve 9 masterclass’ın düzenleneceği etkinlikte aralarında Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Tan Sağtürk’ten ilk Türk astronot Alper Gezeravcı’ya, Plan-S&INFIA CSO’su Umut Yıldız’dan Medyapım Kurucusu Fatih Aksoy’a, Fütürist Ufuk Tarhan’dan BigChefs Kurucusu Gamze Cizreli’ye kadar 100 ila 120 konuşmacı yer alacak.

Paneller 3 sahnede aynı anda düzenlenecek. Keynote konuşmacılar ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşma yapacağı esnada büyük sahne dışındaki salonlarda etkinlik olmayacak.

Ana sponsoru Trendyol olan etkinlik bu yıl “Out of Box: Human, Culture, Model” temasıyla gerçekleştirilecek. Etkinlikte Üniversitelerin, TTO’ların, Teknokent ve Teknoparkların yenilikçi projeleri sergilenecek. Girişimcilik ekosistemi için özel olarak kurulan INNOVAZONE adı verilen alanda teşvik ve desteklerin aktarıldığı 2 sahne, girişimcilerin yatırımcılarla buluştuğu InnovaPoint ve girişimcilerin kendilerini temsil edebildikleri stantlar yer alacak.

Etkinliğin üçüncü günü InovaLig ve InovaTim ödül töreni düzenlenecek. Ödülleri Cumhurbaşkanı Erdoğan takdim edecek.

KAYNAK : HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR